B.V., 2021.02.06. | Jégkorong

Egyre élesednek a korosztályos hokibajnokságok, hamarosan következik a végjáték, ezért újra körképpel jelentkezünk utánpótláscsapatainkról.

A legidősebbek mezőnyében, vagyis az U21-es korosztályban már január végén lezárult az alapszakasz. Jánosi Csaba együttese az ötödik helyen végzett az Ocskay-akadémia, a DVTK, az UTE és a MAC mögött. Hamarosan következik a középszakasz.

A legutolsó fordulóban a miskolciakkal találkoztak a fiúk:  

U21-es bajnokság

Vasas SC-DVTK Jegesmedvék 4-9 (0-4, 2-3, 2-2)
Gólszerzőink: Mayer Zs., Horácskó M., Szabó Z., Németh J.

Jánosi Csaba, vezetőedző: "Ellenfelünk a játék minden elemében jobb volt ma nálunk. Megérdemelten nyertek ekkora különbséggel is."


Szintén a legjobbak között szerepelnek az ifjúságiak, vagy az U18-asok. Jelenleg a negyedik helyen áll a társaság, és nincs jó szériában: a legutóbbi tíz mérkőzésen csak két pontot szerzett.

A legutóbb, a MAC-ot fogadta Nagy László együttese:

U18-as bajnokság

Vasas SC-MAC Budapest 2-5 (1-2, 1-1, 0-2)
Gólszerzőink: Balasits B., Borsos D.

Nagy László, vezetőedző: “Nagyon sokat és jól dolgozott a csapat a hatvan perc során. Visszajöttünk -2 gólról és voltak korongjaink a fordításhoz is, de az nem sikerült. Csapatjátékunk folyamatosan javul, de túl sok ki nem kényszerített hibát követtünk el. Ellenfelünk gólokkal büntetett, melyekre nem volt elég válaszunk, így pontot nem tudtunk szerezni.”


Az ugyancsak felsőházi U16-os gárda eddig kitűnő szerepel a középszakaszban: a harmadik helyen áll pillanatnyilag, és még lőtávolban van az éllovas Fehérvár is.

A héten a MAC-ot győzték le Hoffmann Attila tanítványai:

U16-os bajnokság

Vasas SC-MAC Budapest 5-4 (2-0, 1-1, 2-3)
Gólszerzőink: Paska L. 2, Varga M., Hiezl B., Konobelj T.

Hoffmann Attila, vezetőedző: "Értékes három pontot sikerült itthon tartani a bajnokság egyik legjobb csapata ellen! Most is folytattuk az elmúlt meccsek kiváló egyéni és csapat munkáját. Izgalmas, dinamikus meccs volt, ütközésekkel, látványos gólokkal. Exjátékosként kedvem lett volna beugrani velük játszani. Ezzel sikerült minden erős ellenfél ellen pontot hoznunk. Kiemelném csapatkapitányunk Paska Levente teljesítményét, aki góljaival és hihetetlen testi önfeláldozással segített csapatát. Csapatunk legjobb játékosa Bejó András volt."


Hirdetések