B.V., 2021.01.29. | Kézilabda

A továbbjutást már korábban kiharcoló csapatunk 30-29-es vereséget szenvedett a Tempo KSE ellen a Ligakupában.

Ligakupa C csoport, 6. forduló

Tempo KSE-Vasas SC 30-29 (12-15)


Hazai környezetben játszotta le az utolsó, papíron egyébként idegenbeli mérkőzését a Ligakupa csoportkörében női kézilabdacsapatunk. A Tempo KSE együttese érkezett a Sterbinszky-csarnokba, már biztos továbbjutó együttese vezetőedzője, Penszki Gergely korábban úgy fogalmazott, a felkészülés részének tekinti ezt az összecsapást is, a következő, igazán fontos fellépésünk a február 13-i Kecskemét elleni tavaszi bajnoki nyitány lesz.  

A kezdésre nem is lehetett panasz, az első tíz percben 5-1-es rohammal indítottak a mieink, ám nem sikerült megtörni a riválist, amely így meccsben maradt, és a félidőben csak háromgólos különbség állt az eredményjelzőn (12-15).

A folytatásban is szorosan alakult a találkozó, amelyet a hajrában a Tempo bírt jobban, és végül 30-29-re megnyerte az összecsapást, és megszerezte első pontjait a Ligakupában. Csapatunk már korábban bebiztosította a továbbjutást, a mostani vereségtől függetlenül a Dunaújváros mögött másodikként lép a legjobb nyolc közé.

Penszki Gergely így látta a találkozót: Dekoncentráltan, lélektelenül, összpontosítás nélkül, egy bajnokságra elegendő hibával játszott a csapat. Elképesztő mennyiségű tiszta gólhelyzet maradt ki, ami mellé a szezon eddigi legrosszabb védekezése is párosult. Egyértelműen a lelkesebb csapat győzött.”

A negyeddöntő sorsolását február 2-án tartják.


Hirdetések