Jenkei Dániel, 2021.01.26. | Röplabda

A Vasas Óbuda 3:1-es vereséget szenvedett a Kaposvár vendégeként a Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán.

MAGYAR KUPA, NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
1. MCM-Diamant Kaposvár – Vasas Óbuda 3-1 (23, -22, 12, 20)

Kaposvár Aréna, zárt kapu. Vezette: Mezőffy, Halász E.

Kaposvár: Bodovics 3, Helic 18, Klisura 16, Karcsenko 16, Király-Tálas 5, Szűcs 10. Csere: Szpin, Hegyi (liberók), Matic 7, Kump 2, Szedmák. Vezetőedző: Sasa Nedeljkovic

Vasas: Zernovic 12, Giota 4, Popovic-Gamma 16, Török 18, Strunjak 6, Fábián 4. Csere: Juhár (liberó), Kiss G. 1, Caliskan, Takács D. 1, Windisch. Vezetőedző: Jakub Głuszak


A Vasas Óbuda a saját közösségi média felületein a szezon eddigi legfontosabb meccseként vezette fel a kedd esti kaposvári kupatalálkozót, és valóban nagy volt a tét, hiszen már a legjobb nyolc között összekerült a két hazai nagyágyú.

Végül csak az első két szett sikerült igazán szorosra, és ezt most mi bántuk, hiszen 1:1 után a remekül röplabdázó hazaiak magukhoz vették a kezdeményezést, és viszonylag simán megnyerték 3:1-re a meccset.

Ezzel a létező legnagyobb előnnyel érkezhetnek majd Budapestre, a február 9-i visszavágóra, amelyen Jakub Gluszak együttesének egy esélye van: aranyszettben kiharcolni a továbbjutást, és ezzel életben tartani a címvédéssel kapcsolatos álmokat.


Hirdetések