Jenkei Dániel, 2021.01.14. | Röplabda

A Vasas Óbuda idegenbeli győzelemmel kezdte a 2021-es évet.

EXTRALIGA, 14. FORDULÓ
MTK Budapest – Vasas Óbuda 0-3 (-32, -21, -1
7)
Illyés-Aramis Sportcsarnok, Budaörs, zárt kapu. Vezette: Árpás, Kiss Z.

MTK: Szerencsés-Miklai 6, Papp 10, Vezsenyi 15, Császár 13, Kilyénfalvi 5, Durst 2. Csere: Szalai (liberó), Lesi 1, Petri, Godó 2 Berkó L. Vezetőedző: Leiszt Máté

Vasas: Takács D. 11, Giota 6, Windisch 6, Török 13, Strunjak 6, Caliskan 6. Csere: Juhár, Mihály (liberók), Kiss G. 8, Zernovic 1. Vezetőedző: Jakub Głuszak


Budaörsön, az MTK ellen játszotta a 2021-es év első tétmeccsét a Vasas Óbuda, a mieinknél pedig már ott volt a fedélzeten az elmúlt hetekben igazolt két légiós, a török feladó, Sila Çalışkan és a görög center, Aikaterina Giota.

Fogalmazhatunk úgy, hogy az első szett a bemelegedésről szólt a mieinknél, akik hatalmasat küzdöttek azért, hogy egyáltalán játszmában maradjanak, majd nem mindennapi körülmények között végül 34-32-re nyerték ezt a játékrészt.

A folytatás sem volt könnyű, de azért ekkor már jobban sikerült dominálni, a végére pedig kijött a két csapat közötti különbség, így a legfontosabb cél teljesült: 3:0-ás sikerrel szereztük meg mindhárom pontot a naptári év első Extraliga-meccsén.

Hamarosan egy hosszabb interjúval is jelentkezünk, amiből sok minden kiderül a csapat jelenlegi helyzetéről. 


Hirdetések