Jenkei Dániel, 2020.12.08. | Vízilabda

Az ifik és a serdülők nagyon magabiztosan, a gyermekcsapat pedig egy sikeres szentesi túra után kicsit szorosabb meccsen győzte le vasárnap a szombathelyieket a Komjádiban.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 11. forduló

Vasas SC-AVUS 10-3 (2-1, 4-0, 3-1, 1-1)

Gólszerzőink: Szeibert Barnabás (3), Dávid Zoltán (2), Herczeg Gergő (2), Gémesi Marcell, Mókus Bálint, Magyar Bence
 

Plézer János, vezetőedző: - Kötelező győzelemként számoltunk ezzel a meccsel, bár az intő jel volt, hogy az AVUS megverte a Debrecent korábban. Hátul nagyon stabilak voltunk, mindössze egy ötméteres és két lefordulás után kaptunk gólt. Elöl maradt kicsit bennünk, de nem feltétlenül az ilyen meccseken kell sziporkázni. Továbbra is vannak hiányzóink, de szeretnénk a Szolnok elleni is nyerni, képes rá ez a társaság.


Országos Serdülő Bajnokság, 11. forduló

Vasas SC-AVUS 12-3 (3-1, 4-0, 1-1, 4-1)

Gólszerzőink: Szűcs Lajos Levente (3), Peőcz Ádám (3), Herczeg Gergő (2), Tasi Dominik, Varga Bálint, Thuróczy Márton, Kedves Benedek


Homonnai Dániel, vezetőedző: - Úgy éreztem, az UVSE elleni meccsel kicsit hullámvölgybe kerültünk, így azt kértem a srácoktól, hogy az AVUS ellen elsősorban a védekezésre koncentráljanak. Ez elég jól sikerült, de a két remek kapusteljesítmény is megkönnyítette a dolgunkat. Támadásban maradtak ki helyzetek, de összességében elégedett vagyok. Szeretnénk a Szolnok ellen győzelemmel búcsúztatni az évet, de az alapszakaszt még nem, hiszen 2021-ben is vár ránk még több fontos mérkőzés.


Országos Gyermek Bajnokság, elmaradt mérkőzés

Szentes-Vasas SC 8-16 (2-3, 1-2, 0-5, 5-6)

Gólszerzőink: Básity Milán (4), Tóth Martin (3), Vadas Dániel (3), Haupert Gergő (2), Pleva János, Bebők Bence, Szemler Bogdán Zalán, Schnitchen Adavaita

 

11. forduló

Vasas SC-AVUS 13-11 (3-2, 3-2, 3-3, 4-4)

Gólszerzőink: Pleva János (3), Básity Milán (3), Bebők Bence (3), Tóth Martin (2), Vadas Dániel (2)


Kovács Róbert, vezetőedző: - Pénteken Szentesen játszottunk, ahol hosszú utazás után kicsit álmoskásan kezdtünk, de végül magabiztos győzelmet arattunk. Talán ennek a meccsnek a fáradtsága is benne volt a vasárnapi, AVUS elleni találkozóban. Háromszor kellett a saját magunk javára fordítani a meccset, az elején, a közepén és a végén is meg kellett nyernünk. Örülök, hogy ez sikerült, szeretnénk a Szolnok ellen is győzni, és akkor elérjük az év végére kitűzött kilencpontos célt.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések