Jenkei Dániel, 2020.12.02. | Műkorcsolya

Minden bizonnyal az év utolsó versenyén léptek jégre a Vasas műkorcsolyázói hétvégén, Tóth Ivett harmadik helyen végzett a felnőtteknél, de utánpótlás versenyzőink is több érmes helyezésnek örülhettek.

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség 2020-ban is megrendezte a Gyakorló Jégcsarnokban a Santa Claus Kupát. Természetesen a viadal a koronavírus-járvány kellős közepén nem tudott annyira nemzetközivé válni, mint az utóbbi években, de jelen helyzetben már annak is örülni kell, hogy van lehetőség a versenyzésre.

A felnőtt mezőnyben ott volt vasasos olimpikonunk, Tóth Ivett is, aki a harmadik helyen végzett, a fiatalok közül pedig meg kell említenünk Rác Kolos és Hoffmann Ábel első helyét, Hiezl Emma második helyet érő szereplését, Csombok Zsüliett harmadik, Galambos Gréta negyedik, Jánosi Katalin ötödik, valamint Szolnoki Zsófia és Kutasi Boglárka hatodik helyét.

Ahogy a friss édesanyától, Hajek-Major Andrea szakosztály-igazgatótól megtudtuk, minden bizonnyal ez volt az idei év utolsó megmérettetése műkorcsolyázóink számára, akik januárban egy a Vasas Kupához hasonló egyesületi szervezésű versenyen léphetnek újra jégre, és ha minden ideálisan alakul járványügyileg, akkor februárban kerül majd sor a magyar bajnokságra.
 

Santa Claus Kupa, 2020, vasasos eredmények:
Cubs Girls: Hiezl Emma II., Szolnoki Zsófia VI., Sárközi Lili XI.
Chicks girls: Galambos Gréta IV., Batári Zsófia VIII.
Mini cubs girls: Éltető Hanna X., Bayer Kitti XII.
Cubs boys: Hoffmann Ábel I.
Basic Novice boys: Rác Kolos I.
Basic Novice girls: Jánosi Katalin V., Kovács Lilla XIV., Pittia Liliána XIX.
Interm girls: Csombok Zsüliett III., Kutasi Boglárka VI.
Senior ladies: Tóth Ivett III.

Hirdetések