B.V., 2020.11.28. | Kézilabda

Vasárnap az FTC U20-as együttesét fogadja női kézilabdacsapatunk az NB I/B Keleti csoportjának 10. fordulójában. A mérkőzés előtt átlövőnket, Szilovics Fannit kérdeztük.

Hét győztes meccsel maga mögött, a Keleti csoportban immár egyedüli százszázalékos alakulatként érkezik a vasárnapi bajnoki mérkőzésre női kézilabdacsapatunk. A következő rivális az FTC U20-as együttese lesz, amely az eddig lejátszott négy mérkőzésén háromszor nyert és egy vereséget szenvedett. Tehát semmiképpen sem vár könnyű feladat a mieinkre, erről balátlövőnket, csapatunk második legeredményesebb játékosát, Szilovics Fannit kérdeztük.

„Nagyon fiatal átlagéletkorú ellenfél jön velünk szembe, biztosan bennük lesz a bizonyítási vágy és a fiatalságuk miatt bátran bele fognak állni a mérkőzésbe. A múlt pénteki, Orosháza elleni meccs után volt egy kisebb szünetünk, a hétfőt is megkaptuk pihenőnapnak. Utána fizikai munkával kezdtünk, majd a hét második felében került előtérbe a taktikai felkészülés és a következő ellenfél. Úgy érzem, hétről hétre jobban összecsiszolódunk és jól kezeljük a jelenlegi bizonytalan helyzetet is.”

 

 

A találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik a Sterbinszky-csarnokban, a kormányrendeletnek megfelelően zárt kapuk mögött játszanak a csapatok, de Youtube-csatornánkon élő közvetítéssel jelentkezünk. A sajtó munkatársainak jelentkezését a sajto@vasassc.hu címen várjuk, az előzetes regisztráció minden esetben kötelező!


Hirdetések