B.V., 2020.11.24. | Jégkorong

Az U21-es, az U18-as és U16-os bajnokságban is jól állnak jégkorongcsapataink, vezetőedzőink friss értékelése következik.

U21-es bajnokság

Vasas SC-IOGJA 2-4 (1-0, 0-3, 1-1)

A bajnokság állása: ITT

Vezetőedzőnk, Jánosi Csaba nyilatkozata: "Nagyon nagy tempóban kezdődött a mérkőzés és jól játszottunk az első harmadban. A második játékrész közepétől látszottak a fáradtság jelei. Ennek köszönhetően több hibát elkövettünk, amit az ellenfél kihasznált. Ez a háromperces rövidzárlat okozta a vesztünket. Ugyanakkor küzdöttünk becsülettel a végéig. Ha így dolgozunk tovább, biztos vagyok benne, hogy előbb vagy utóbb a magunk javára tudjuk majd fordítani az ilyen mérkőzéseket."


U18-as bajnokság

Debreceni Hoki Klub-Vasas SC 4-3 (1-0, 1-2, 2-1)

A bajnokság állása: ITT

Vezetőedzőnk, Nagy László értékelése: „Túl sok időt és teret hagytunk ellenfelünknek ezen a mérkőzésen. Összességében keveset korcsolyáztunk, többször lassan reagáltunk, a megszerzett korongjainkat könnyen eladtuk, aminek sok kapkodás és hátrány lett a következménye. Időnként mi is tudtuk irányítani a játékot, de az arra volt elég, hogy meccsben maradjunk. Végig az eredményt kellett üldöznünk, kétszer is mínusz kettőről kellett visszajönnünk. Megtettünk mindent az egyenlítésért a hajrában, de elfogyott az időnk.”


U16-os bajnokság

Vasas SC-Dunaújvárosi Acélbikák 14-5 (6-3, 4-2, 4-0)

A bajnokság állása: ITT

Vezetőedzőnk, Hoffmann Attila értékelése: „Szinte teljesen ismeretlenül vártuk az ellenfelünket, több éve nem találkoztunk a Dunaújváros együttesével. Első középszakaszmeccsünk győzelmével magabiztosan vártuk a találkozót hazai környezetben. Gyakorlatilag az egész mérkőzést sikerült irányítás alatt tartani, bár az ellenfél sokszor próbára tette a védelmünket, amiről hajlamosak voltunk elfeledkezni. Sok jó egyéni teljesítmény született, és a képességbeli különbségeknek is köszönhetően itthon tartottuk a három pontot. Csapatkapitányunk Paska Levente, hat gólig jutott ezen a mérkőzésen, amiért külön gratulálok."


Hirdetések