B.V., 2020.11.20. | Kézilabda

Péntek este az Oxxo Energy Orosházi NKC otthonában lép pályára az NB I/B Keleti csoportjában női kézilabdacsapatunk. A találkozó előtt irányítónkat, Ivanics Dórát kérdeztük.

NB I/B Kelet, 9. forduló

Oxxo Energy Orosházi NKC-Vasas SC
november 20., 18:00
Orosháza, Városi Sportcsarnok
A mérkőzés zárt kapus


Az előző bajnoki mérkőzésen, szombaton a sima első félidő után öt góllal győzte le hazai pályán a Pénzügyőr SE együttesét női kézilabdacsapatunk, ezzel pedig őrizte szezonbeli, immár hat mérkőzés óta tartó százszázalékos mérlegét.

 

 

Pénteken 18 órától az idényben eddig nyeretlen, ám mindössze négy mérkőzést játszott Orosházi NKC otthonába látogatnak a lányok. Csapatunk irányítója, Ivanics Dóra így látja saját formájukat és az aktuális ellenfelet.

„Továbbra is kicsit kevesebben vagyunk a megszokottnál, ezért az edzésmunkánkat is ehhez igazítjuk. Az előző meccshez képest védekezésben kell előrelépnünk, ez a legfontosabb, ugyanarra a szintre szeretnénk visszahozni, mint amelyen a Pénzügyőr előtti meccseken volt, és a támadójátékban is csökkentenünk kell a hibáink számát. Az Orosháza ellen a szezon egyik legnagyobb túrájára készülünk, de nemcsak ezért lesz nehéz: egyénileg és csapatként is jó csapatot alkot ellenfelünk. Mindennek az alapja a kemény szervezett védekezés lesz, amiből könnyű gólokat tudunk szerezni, ez lehet a győzelem kulcsa.”

A mérkőzés a járványügyi korlátozásoknak megfelelően zárt kapus lesz, de az orosházi klub Facebook-oldalán élőben közvetíti.


Hirdetések