B.V., 2020.11.13. | Jégkorong

A kvalifikáció során a negyedik helyet szerezte meg U21-es jégkorongcsapatunk, így az alapszakaszban a legjobb öt együttes között szerepelhet. Sajnos az első meccs nem a tervek szerint alakult.

A U21-es jégkorongbajnokság első fázisában elérte célját junior hokicsapatunk, bejutott a legjobb öt közé. Ez azt jelenti, hogy az alapszakaszban a felsőházban szerepelhet, az első mérkőzését már le is játszotta a MAC Budapest otthonában. Ezúttal nem jött össze a győzelem.

 

 

U21-es jégkorongbajnokság

MAC Budapest-Vasas SC 5-1 (3-0, 1-1, 1-0)
A Vasas gólszerzője: Kaposi József


Vezetőedzőnk, Jánosi Csaba értékelése: „Déjà vu érzésem van. A kvalifikáció első meccsén is pont így kezdtünk, és annak is vereség lett a vége. Nem voltunk elég élesek, az ellenfél pedig kihasználta a hibáinkat. Aztán itt is elkezdtünk jól játszani, a második harmadban megvoltak a helyzeteink, hogy kiegyenlítsünk. Harmadik harmadban pedig minden igyekezet ellenére sem tudtunk közelebb kerülni. Mostani ellenfeleink ellen nem lesz elég húsz percnyi jó játék.”

Gólszerzőnk, Kaposi József értékelése: „Azt gondolom, hogy igyekeztünk mindent megtenni a győzelem érdekében, de sajnos senkinek sem úgy jött ki a lépés. Olyan hibákat követtünk el, amelyek az 5-1-es vereséghez vezettek. Ezeket a hibákat próbáljuk kiküszöbölni a következő meccsre, mert kelleni fog a három pont, hogy bekerüljünk a legjobb négy közé.”

A javításra gyorsan adódik lehetőség, a fiúk szombaton 17:45-től az UTE otthonában lépnek jégre. 


Hirdetések