2018.02.13.
Remekelnek a gyerekek Kanadában!

Eddig mindhárom mérkőzését megnyerte a Vasas csapata a Pee Wee Nemzetközi Jégkorong Tornán Qubécben.

Az 59. Pee Wee Nemzetközi Jégkorong Tornán Hoffmann Attila és Jókai Szilágyi Gábor vezetésével vesznek részt a Vasas kis növendékei, február 9-én utaztak ki a gyerekek, és még öt nap sem telt el, de máris temérdek élménnyel gazdagodtak.

A mérkőzéseken túl szabadidős programok, a többi közt városnézés is várt már rájuk, de minket elsősorban az érdekel, mi minden történt a jégen. Nos, igazán büszkék lehetünk az eddigi történésekre, hiszen az eddigi három mérkőzést megnyerték a gyerekek. Az első kettő még nem a B liga keretein belül zajlott, a Grenoble elleni viszont igen, és azt 4-0-ra sikerült hozni. A következő meccs február 14-én, helyi idő szerint 8 órakor következik a Campus/DPR Noroits 2 ellen ebben a csoportban.

Örömteli, hogy a mieink játékára még a kanadai magyar nagykövetség munkatársai is kíváncsiak voltak.

Az eddigi eredménysor:

Vasas-Harfang Beauport 2-0

Vasas-Éclaireurs 7-1
Gólszerzők:
Szemerei 2, Molnár, Kónya, Hiezl, Piszmann, Szöllősi

Vasas-Grenoble 4-0
Gólszerzők
: Kónya (2), Szöllősi, Rácz
A mérkőzés legjobbja: Kónya Máté


A gyerekek a kanadai nagykövetség munkatársaival

A Vasas csapata a tornán:

Barna Olivér, Bejó András, Ecseki Botond, H. Kiss Benjámin, Halóka Gábor, Hajas Bálint, Horváth Alex, Hiezl Balázs, Kiss-Szigeti Máté, Kónya Máté, Kuminka Zsombor, Molnár Botond, Nagy Benjámin, Paska Levente, Piszmann Sándor, Rósa Levente, Rácz Levente, Szemerei Péter, Szőllösi Csaba, Uitz Olivér.

Edzők: Hoffmann Attila, Jókai-Szilágyi Gábor

D.S.