2017.05.30.
Ünnep és munka

A Budai Várban, a Magyarság Házában került sor a Vasas Sport Club 2017-es rendes közgyűlésére, amelyen a Vasas-család több tagja is  kitüntető címben részesült.

Az egyesület számára páratlanul sikeres riói ötkarikás játékok után a klub két vívó olimpiai bajnokát, Szász Emesét és Szilágyi Áront aranygyűrűvel jutalmazta az elnökség. Az elismerés a kiemelkedő sportszakmai sikerek mellett a Vasasnál eltöltött évek számának, a klubhűségnek is szól.


                                                                                        fotó: Vasas Attila

A közgyűlésen szintén aranygyűrűt vehetett át a labdarúgócsapat ügyvezetője, Vancsa Miklós, a Vasas Életműdíjasa lett a legendás kézilabdaedző, Csík János, valamint a Vasas korábbi elnöke, Tóth János és elnökhelyettese, Ujj Attiláné. Örökös Tag lett Drenda Imre, Márkó Sándor, Mérei László, Oravecz László és Schiller Károly.

A Vasas Támogatásáért díjat idén a GE Hungary Kft. érdemelte ki, a Breyer Zoltán szurkolói díj pedig Kálmán Zoltánhoz került.

Az ünnepi percek után után a küldöttek elfogadták a múlt évi beszámolót, valamint az aktuális esztendő költségtervezetét.