2017.05.19.
Piros-kék hétvége

Kéziben a feljutás, kosárban a bentmaradás a tét hétvégén.

A szezon során utoljára jelentkezünk állandó rovatunkkal, hiszen az előttünk álló napokban férfi kosarasaink és női kézilabdázóink is leteszik a lantot. Mindkét bajnokságban az utolsó forduló következik. Méghozzá micsoda téttel!

Szombat (05.20.)

16.00 – Férfi kosárlabda: Vasas Budapest – MAFC, NB I/A Play-out, 3. mérkőzés (Sport 11)
Három meccs az élet, ahogy írtuk múltkor. Hát, most már csak egy. Mindkét csapat megnyerte a hazai találkozóját a playoutban, ha folytatódik a sorminta, akkor Sárosi Bulcsúék maradnak élvonalbeliek. Aki nem utazik a focistákkal Gyirmótra, az hangos buzdítással tehet ezért a Sport11-ben.

18.00- Labdarúgás: Gyirmót FC Győr - Vasas FC, NB I. 32. forduló (Gyirmót)
Ha a tabellára pillantunk, a szezon egyik legkönnyebb meccsére készülhetünk. Csakhogy ezt gyorsan felejtsük el, az élvonaltól már biztosan búcsúzó riválisunk eddig kettőből kétszer tréfált meg minket. A mieink bejutottak a kupadöntőbe, a bajnokságban a bronzért megyünk, és ha nyerünk, akkor már csak abban kell bízni, hogy a Ferencváros botlik a Videoton elleni rangadón.

Vasárnap (05.21.)

18.00 – Női kézilabda: Gárdony-Pázmánd NKSE - Vasas SC, NB I/B. 26. forduló (Gárdony)
Számunkra a hétvége meccsére a gárdonyi általános iskola „tornatermében” fog sor kerülni. A rendhagyó tesióra tétje nem kevesebb, mint hogy a Vasas nyolc év után visszakerüljön az NB I-be. Ahogy Kovács Péter mester mondta, most már nincs több „ha”, vasárnap hattól minden eldől. Gárdony nincs messze, reméljük, sokan útnak indulnak!