Jenkei Dániel, 2019.07.16. | Klub

Íme a pontos részletek, hogy mikor és hogyan lehet labdarúgóbérletet vásárolni.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Vasas FC és a Vasas SC közösen határozta meg az előttünk álló labdarúgószezon jegy –és bérletárait, aminek a részleteiről itt olvashatnak bővebben.

Ezúton tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy az előző szezonban is bérlettel rendelkező szurkolóinknak elővásárlási lehetőséget biztosítunk, így a július 19-i, 22-i és 23-i napon kizárólag számukra indul a bérletértékesítés a 2019/2020-as szezonra. Akik pedig nem rendelkeztek bérlettel, azok számára a jövő hét szerdától (július 24.) indul a vásárlási lehetőség. Természetesen az eddigi bérletesek bármely napon vásárolhatnak bérletet.

Megkérjük az előző idényben is bérlettel rendelkező szurkolóinkat, hogy az új bérlet vásárlásához hozzák magukkal az előző bérletüket (és az igazoláshoz a személyi okmányaikat).

Helyszín: A stadion „A” szektoránál (II-es kapu) található két pénztár, ami gyalogosan a Hajdú utcai gyalogosbejárattól közelíthető meg.

Nyitva tartás
Munkanapokon: 16-20 óráig

A bérlet névre szóló, ezért név, születési hely és születési dátum megadása kötelező a vásárlásnál.

Mint ismert, a normál besorolás alá eső mérkőzésekre a klubunk döntése értelmében szurkolói kártya és személyes adatok megadása nélkül is jegyet tudnak váltani drukkereink. Amennyiben viszont bármelyik mérkőzésünket kiemelt kockázatúvá minősítik, azokon a találkozókon a jogszabályok és a törvények szerint kötelező a névre szóló jegyértékesítés. Emiatt fontos, hogy a bérleteket névre szólóan állítsuk ki.

Hajrá, Vasas!

 


Hirdetések