Jenkei Dániel, 2019.07.12. | Klub

Markovits László klubelnöknek és csapatának levélben köszönték meg a stadionavatóra kilátogató korábbi Vasas-labdarúgók a felejthetetlen esemény megszervezését, és azt, hogy emlékekkel és érzelmekkel teli otthont kapott a Vasas család.

Újra van „VASAS CSALÁDI-HÁZUNK“ – KÖSZÖNET MARKOVITS LÁSZLÓNAK!

Eljött a régen várt nap, az új ILLOVSZKY STADION avatása, megnyitása.

Boldogan ültünk - a nagy meleg ellenére – a lelátón és néztük a Vasas SC Régi és Új generációinak bemutatóit.

A főmérkőzés, szép játék után, Vasas-győzelemmel ért véget. 

Ebben a CSALÁDI HÁZBAN minden a régi történések megbecsüléséről, a mostanában feledésbe merülő szeretetről szól!

Köszönjük mindezt  Markovits Lacikának és lelkes, hozzáértő Csapatának!

HAJRÁ VASAS!!!

Tisztelettel a „régebbi“ labdarúgók: 

Berendy Pál,  Raduly József, Mészöly Kálmán, Vidáts Csaba, Dr. Puskás Lajos, Fister Ferenc, Pál II.Tibor, Müller Sándor, Komjáti András, Tóth Bálint, Molnár Dezsö, Tamás Gyula, Lakinger Lajos, Kiss László, Zombori Sándor, Farkas Tibor, Hires Gábor, Hegedüs Béla, Birinyi István, Kisteleki István, Ladinszki Attila, Andrusch József, Pecha Laci, Juhár Tamás, Mészöly Géza, Rácz László, Szijjártó István, Rixer Géza, Erös Károly, Tuboly Frigyes, Bodnár István, Nyúl István, Zvara József, Claude Mbemba, Sáfár Szabolcs, Zentai Lajos, Nahóczky Attila, Gubucz László, Csima György, Szilveszter Ferenc, Nagy Tamás, Teodoru Vaszilisz, Simon Antal, Sowunmi Thomas, Kabát Péter, Mónos Tamás, Tóth Krisztián, Tóth András, Komódi László, Váczi Zoltán, Vincze Ottó,Tieber Krisztián, Hámori Ferencz, Gricajuk Tolja, Zombori Zalán

2019. július 11.

 

Klubelnökünk, Markovits László így reagált a köszönő sorokra:

- Miért is tagadnám, nagyon jólesik a levél. Büszkének és szerencsésnek érzem magam, hogy a magyar kormány jóvoltából az én elnöki időszakomban tudtunk megvalósítani egy ilyen volumenű beruházást. A teljesítmény önmagáért beszél, ez igazi csapatmunka volt. A kezdetektől fogva egy biztos cél mentén dolgoztunk, hogy a stadionban az érzelmek, sikerek és emlékek markánsan megjelenjenek. A levélben hozott hasonlat tökéletes: ez egy családi ház lett, a Vasas család otthona, és nagyon jó érzés, hogy sikerült elérni, hogy a többség magáénak érezze a stadiont.


Hirdetések