Dobos Sándor, 2019.05.23. | Vízilabda

Négycsapatos tornát rendez a Vasas SC péntektől a Komjádi-uszodában.

Az utánpótlás vízilabdatornát a 2002-2003-as korosztály számára rendezzük a Masped támogatásával, Szentgyörgyi Krisztiánt, a budapesti bajnokságban szereplő csapataink vezetőedzőjét kérdeztük, mi ennek a tornának a legfőbb haszna.

Kiket láthatunk vasasos sapkában ezen a tornán?
– Ebben az évben két csapatot is versenyeztettünk a Budapesti Serdülő Bajnokságban, ebből a két keretből kerül majd ki az a tizenhét játékos, akit a tornára nevezünk. A 2002-es és 2003-as korosztályt képviselik ők, és én azokra számítok, akik a legjobban dolgoztak az elmúlt időszakban. Van négy olyan játékos, aki az országos kerettel edzett az utóbbi hónapokban, de nálunk játszott, ők is ott lesznek a Masped Kupán.

Mennyire lehet hasznos ez a torna a gyerekek számára?
Nagyon jó erőfelmérő lesz a torna, ugyanis olyan csapatokkal is játszunk, akik az országos bajnokságban szerepelnek. A Vidám Vízilovaké a legerősebb keret, éppen velük kezdjük a tornát és igyekszünk felvenni velük a versenyt és kicsit visszavágni, hiszen miattuk nem jutottunk be a bajnokság felsőházába a „2-es” csapatunkkal. A Dunakanyar és az Ybl is masszív csapat, a srácok újabb tapasztalatokkal gazdagodhatnak, és őszinte leszek, számomra érzelmekben is gazdag lesz ez a torna, hiszen itt dolgozom majd utoljára együtt a fiúkkal. Szeretném, ha egy pozitív élménnyel gazdagodnának ők is és én is.

MASPED KUPA - Császár-Komjádi Sportuszoda
2019. május 24-25.

Résztvevő csapatok:

Dunakanyar Waterpolo
Market-Vasas
Vidám Vízilovak
Ybl WPC

A torna programja:

Május 24., péntek:
11:00: Dunakanyar Waterpolo–YBL WPC
12:00: Market-Vasas–Vidám Vízilovak
13:00: YBL WPC–Market-Vasas
14:00: Dunakanyar Waterpolo–Vidám Vízilovak

Május 25., szombat:
12:30: Dunakanyar Waterpolo–Market-Vasas
13:45: YBL WPC–Vidám Vízilovak

A tornán szereplő játékosok:
Bánóczy Martin, Tóth Benjámin, Demény Márton, Hajdu Attila, Pop Zoltán Hunor, Mónus Máté, Koczka Benjámin, Lesták András, Györke Barnabás, Hajnal  László, Bétéri Roland, Lőke Zsombor, Leibinger Bence, Peőcz Richárd, Warvasovszky Benjámin, Vizi Soma


Hirdetések