Jenkei Dániel, 2019.05.23. | eSport

Becsúsztak nem várt eredmények a Vasas SC eSport számára az elmúlt hetekben, de a legutóbbi hétvégén már újra jobbik arcát mutatta a csapat. Nem nagyon lehet már hibázni, ha a dobogót akarjuk elérni a végelszámolásnál.

Az elmúlt két hétben három mérkőzést játszott a Vasas SC eSport csapata, amelyen hat pontot gyűjtöttek, és ez bizony elmaradt az előzetes várakozásoktól.

A mieink mérlege a sereghajtó Championato ellen egy győzelem-egy vereség volt, míg az éllovas Dunaújváros ellen  – bár nem szolgáltunk rá – két vereséget szenvedtünk el.

Múlt vasárnap aztán sikerült kicsit kiegyenesíteni a formát, hiszen a vasasos virtuális sportolók az eddig még veretlen, EXPC United ellen csíptek el egy győzelmet.
 

 

A tabellára nézve láthatjuk, hogy a bajnoki hajrában már csak akkor lehet esélye a Vasas eSportnak a dobogós helyek valamelyikére, ha hibátlan teljesítményt nyújt. 

További fejlemény, hogy május 16-án lezárult a szezon második átigazolási időszaka, amely során több új játékos is csatlakozott a keretünkhöz.

Erdős Levente csapatmenedzser mesélt a vasassc.hu-nak az elmúlt hetekről és a keret alakulásáról:

- Valóban nehéz időszakon van túl csapat, amely során nem olyan eredmények születtek, mint amilyenre számítottunk. Sajnos értékes pontokat hullajtottunk el, így a feljutás idén már csak hatalmas szerencsével érhető el. Ennek ellenére mindent meg fogunk tenni azért, hogy minél előrébb végezzünk, éppen ezért az átigazolási időszakban is elég aktívak voltunk. Csapatunkhoz érkezett a DVSC-től Garaba Roland, aki többszörös magyar bajnok és kupagyőztes, és mostantól játékosedzői minőségben szerepel nálunk. Szintén új név a másodosztályú Spartan United csapatából Lovas Dávid, aki védekező középpályás, a Győr csapatából pedig Hampl Márk csatlakozott hozzánk. A támadósorunk is erősödött, ide Török Ádámot tudtuk megnyerni a TFSE együtteséből. Az érkezők mellett egy távozónk is van, Cinkotai Dániel az első osztályú Puskás Akadémiában próbálja majd ki magát. 

Hétvégén újabb fontos mérkőzés vár a mieinkre, hiszen a Győr ellen lépünk pályára, a csapat egyértelmű célja pedig a maximális hat pont megszerzése. A forma mindenesetre biztató, hiszen a mieink napokban barátságos meccsen 4-0-ra verték a görög AEK Athén e-sportolóit.


Hirdetések