Jenkei Dániel, 2019.05.19. | Kézilabda

Női kézilabdázóink szoros meccsen vesztettek Orosházán, így lecsúsztak az NB I/B dobogójáról.

NB I/B Keleti-csoport, 22. forduló

Orosházi NKC - Vasas 34-33 (15-13)

Vasas: Tzintzis - Szatmári, Hadnagy, Szecsődi 5, Ivanics 1(1), Takács 10(5), Hansághy 1. Csere.: Antóni (kapus), Varjú 7, Moharos 4, Imrei 3, Németh 1, Török (1), Kiss, Lízer. Vezetődző: Varga Márta

Hétméteresek: 4/4 ill. 10/7, kiállítások: 12 perc ill. 6 perc


Véget ért a nagy utazás: Orosházán játszotta utolsó meccsét női csapatunk a 2018/2019-es bajnokságban, Varga Márta pedig most dirigálta utoljára vezetőedzőként a Vasas csapatát, egy darabig legalábbis biztosan.

A szezon hajrájában többször felvillantott bravúros teljesítményt ezúttal nem tudták a mieink megismételni, de nem a Vasas volt az első csapat, amelyet megtréfáltak a lelkes hazaiak a bajnokság során.

Takács Fruzsina vezetésével hiába rohantunk az eredmény után, és alakult ki őrült hajrá a gólok tekintetében, végül azon a bizonyos táblán eggyel kevesebb állt a Vasas neve mellett hatvan perc után.

Ezt elsősorban azért bántuk, mert győzelem esetén biztosan dobogón végeztünk volna, így viszont be kell érnünk a negyedik, vagy rosszabb esetben ötödik hellyel a végelszámolásnál

Varga Márta vezetőedző ennek ellenére felszabadultan nyilatkozott a vasassc.hu-nak: - Tényleg nem vagyok szomorú, sokkal inkább büszke vagyok a lányokra az egész szezon miatt, szerintem ők is, és én is rengeteget tanultam ebben a kiélezett bajnokságban. Ma sajnos az elejétől kezdve pontatlanok voltunk, tíz feletti ziccert hibáztunk, így pedig nehéz nyerni. Többen nem tudták hozni a megfelelő szintet, de azért akadtak remek teljesítmények, a gólerős Takács Fruzsina mellett Varjú Lili is emlékezetessé tette az utolsó vasasos meccsét, de Szecsődi Laura, Moharos Vivien és Hadnagy Fanni játéka is kifejezetten tetszett. Láttam síró arcokat a végén az öltözőben, de szerintem függetlenül attól, hogy lemaradunk a dobogóról, sikerült kihozni a maximumot ebből az idényből.

 


Hirdetések