Dobos Sándor, 2019.04.30. | Vízilabda

Az ifik és a serdülők is szoros meccset játszottak, de egy góllal alulmaradtak Miskolcon. OB I/B-s csapatunk nyert az ASI ellen.

OB I/B, felsőházi rájátszás:

Vasas SC–ASI DSE 16-10 (5-2, 1-4, 4-2, 6-2)
Gólszerzők
: Fazekas G. 3, Farkas R. 3, Makszim 3, Landherr 2, Kovács M. 2, Kistamás, Korom T., Pardi, illetve Vincze M. 4, Szilvasán 3, Szívós Gy., Hajós, Vízvári

Plézer János vezetőedző:
„Ha megnyerjük ezt a mérkőzést, magunkat áltattuk volna. Elhinnénk, hogy minden rendben van, pedig nincs. Nem azt mondom, hogy nagy baj van a csapattal, de mégis, úgy éreztem, hogy a Szentes elleni mérkőzés után tudunk szintet lépni. Úgy néz ki, hogy nem, így bár rövid távon nem jó nekünk ez a vereség, a csapat épülése szempontjából jó, hogy így történt. Bebizonyosodott, hogy ezen a szinten egy-két jó teljesítmény nem elég.”

Országos Ifjúsági Bajnokság, 22. forduló:

PannErgy-Miskolci VLC–Market-Vasas 11-10 (4-2, 3-2, 1-2, 3-4)
Gólszerzők:
Vismeg Zs. 4, Vismeg B. 4, Melegh 2, Tóth L., illetve Pardi 3, Kovács M. 3, Sipos 2, Vadovics L., Juhász

Plézer János vezetőedző:
„Egy jó ellenfél ellen kellett bizonyítani, és ez sikerült alapvetően, az eleje volt igazából szoros. 6-2 után feljött az ASI, de ezt jól le tudtuk reagálni. Összességében elégedett vagyok, már csak azért is, mert az ifijátékosokkal délelőtt még Miskolcon voltunk, így nem nagyon tudtunk együtt készülni, hangolódni a meccsre. Készülünk a Debrecen és a Kanizsa elleni meccsekre.”

Országos Serdülő Bajnokság, 22. forduló:

PannErgy-Miskolci VLC–Market-Vasas 13-12 (2-3, 2-3, 4-0, 5-6)
Gólszerzők:
Vismeg Zs. 7, Hajdu Alex 2, Koncz, Hédervári, Somossy, Szirmai, illetve Magyar B. 3, Szeibert 2, Mókus 2, Török D., Juhász M., Fótos, Gémesi, Sipos

Pálffy Márton vezetőedző:
„Még másfél, két nap után is nehéz indulatok nélkül beszélnem a mérkőzésről. Nagyon jól kezdtünk, 5-2-re is vezettünk, ami után – egyszerűen nem tudok mást mondani – belenyúltak a mérkőzésbe. Sosem szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni, most sem mennék bele a részletekbe, de elég annyi, hogy a kiállítási arány 18:8 lett a végére. A negyedik negyed utolsó percében brutalitás miatt kiállították a centerünket is, aminek nem tudom, mi értelme volt, mindenesetre őt az UVSE és a Szeged elleni meccsen nélkülözzük majd. Küzdöttünk, hajtottunk annak ellenére, hogy lejtett a pálya, volt esély a győzelemre így is, de nem sikerült. Ez a forgatókönyv nagyon bosszantó volt.”

Országos Gyermek Bajnokság, 22. forduló:

PannErgy-Miskolci VLC – Market-Vasas 12-14 (1-1, 2-3, 6-3, 1-3 – 5 méteresekkel: 2-4)
Gólszerzők:
Szirmai 4, Molnár B. 2, Takács D. 2, Méhész D., Pásztor II, Kuru, Szabó L., illetve Sárközy 4, Tasi 2, Vona 2, Thuróczy, Varga B., Szabó Zs., Szűcs L., Tihanyi Tóth, Joko

Monostori Attila vezetőedző:
„Jól kezdtük a mérkőzést, de aztán kicsit érthetetlenül magunkra húztuk a miskolciakat. A második félidő, ami úgy tűnik, mostanában nekünk kevésbé fekszik, eléggé elmenni látszott, miután a hazaiak elkezdtek zónázni. Nem tudtuk átlőni, mit kezdeni vele, így elmentek 9-5-re. Aztán jött egy fordulópont, lőttünk egy gólt „kezek alatt”, majd egy utolsó másodperceset, így feljöttünk, majd ikszre hoztuk a meccset. 10-10 lett, de megvolt a lehetőség a rendes játékidőben is nyerni.  Ez végül nem jött össze, de az 5 méterespárbajt megnyertük, így pozitívan jöttünk ki a meccsből, főleg annak fényében, hogy első számú centerünk betegség miatt nem lehetett velünk.”


Hirdetések