Dobos Sándor, 2019.04.29. | Curling

A Vasas SC Girling nagyon magabiztos volt a hétvégi országos bajnokságon. Mindeközben felnőtt vegyes csapatunk Szlovéniában ért el értékes helyezést egy nemzetközi versenyen.

A négycsapatos ob-n nagyon meggyőző volt a Vasas ificsapata, amelynek tagjai a sportág nagy ígéreteinek számítanak, a felnőttbajnokságon is bronzéremig jutottak. Nem véletlen, hogy Joó Linda, a csapat skipje örült a hétvégi aranyéremnek:

„Az ifi országos bajnokság tényleg jól végződött számunkra, újra mi vagyunk az országos bajnokok. Egész évben keményen dolgoztunk vágyaink eléréséért. Sok nagyon jól sikerült mérkőzésünk volt, jól éreztük magunkat a versenyen. Nem játszottunk teljesen pontosan, de szerencsénk is volt, hogy a jó irányba tudtunk hibázni” – fogalmazott a Vasas SC Girling csapatkapitánya.

Eredmények - 2019-es országos ifi leány csapatbajnokság:

Az alapszakaszban:
Vasas SC Girling-UTE Sivatagi Rohamkukacok 14-0
Vasas SC Girling-White Sharks 13-1
Vasas SC Girling-UTE Jégkristályok 13-1

Az elődöntőben:
Vasas SC Girling-Sivatagi Rohamkukacok 12-1

A döntőben:
Vasas SC Girling-UTE Jégkristályok 5-3

Végeredmény:
1. Vasas SC Girling
2. UTE Jégkristályok
3. UTE Sivatagi Rohamkukacok
4. White Sharks

A csapat tagjai: Joó Linda, Dobor Dia Regina, Nagy Laura, Nagy Laura Karolina. Tartalék: Bartalus Anna. Edző: Bodor Gábor


Vegyes csapatunk bravúrja

Mindeközben a hétvégén szakosztályunk felnőtt élversenyzői is jégen voltak, Szlovéniában vett részt egy nemzetközi versenyen vegyes csapatunk. A Szekeres Ildikó, Dencső Blanka, Nagy György, Szabó Gergely összeállítású csapat (amely a vegyes csapat válogatottnak felel meg) 30 induló egység közül a 4. helyet szerezte meg úgy, hogy a harmadik csapatot fölényesen győzte le (a lebonyolítási rendszer miatt ettől függetlenül maradtunk a negyedik helyen).

A versenyen hat svájci, öt szlovén, három cseh, kanadai, osztrák, két horvát, szlovák, amerikai, valamint egy-egy olasz, svéd, dán, finn, angol, skót, holland és kanadai csapat indult a mieink mellett.


Hirdetések