2019.04.16. | Klub

Aki szereti a Vasast, a focit és a történelmet, annak érdekes lehet Rózsaligeti László új könyve.

2016. február 16-án délután a Váci úti Viktória Cukrászdában K. M. 75 éves budapesti lakos riadalomkeltő magatartást tanúsított. Később kiderült, hogy az elkövető nem közveszélyes. Az riadalomkeltő magatartást tanúsított. Később kiderült, hogy az elkövető nem közveszélyes. Az 1960-as bécsi UEFA torna legjobb csatára előzetes figyelmeztetés nélkül bemutatta a Tichy-féle forintos trükköt. 

1956 után hogyan kapaszkodott vissza a világ élvonalába a magyar futball? Miért nem jöhetett haza Puskás, viszont miért mehetett Nyugatra a háromszoros olimpiai bajnok Papp László? Azért támogatták Angyalföldet, mert maga Kádár is a Vasas ifjúsági játékosa volt? Hogyan dolgozott Gáspár Sándor SZOT főtitkár a Vasas sikeréért? Miért engedte meg Kádár, hogy tizenhárom év után ismét bajnok legyen a Ferencváros? 

Hány fradista és hány vasas vezetőt csuktak le gazdasági és politikai bűncselekmények miatt? 

Végül – de nem utolsósorban – mi köze ehhez Kennedynek és Hruscsovnak?
Közben a berendezkedő Kádár-korszak összes válogatott, FTC és Vasas mérkőzése. Világklasszisok legendák nélkül."

A kötet interjút közöl Bárfy Antallal, Friedmanszky Zoltánnal, Dr. Géczi Istvánnal, Gelei Józseffel, Ihász Kálmánnal, Kékesi Mihállyal, Kenedy Kálmánnal, Dr. Puskás Lajossal, Szentmihályi Antallal, Szőke Istvánnal, Teleki Gyulával és Waldeck Szilviával.

 
 
 
 

 

 

 


Hirdetések