Jenkei Dániel, 2019.04.15. | eSport

Lejátszotta eSport csapatunk a bajnokság 3 .és 4. fordulóját: virtuális focistáink - csak úgy, mint az első játéknapon - ezúttal is négy pontot gyűjtöttek

HPCL 3. osztály, 2. játéknap

Esport Szombathely - Vasas SC eSport 1:1 (0:0)
Gól: Mesrin, illetve Cinkotai

Vasas SC eSport - Esport Szombathely 2:0 (1:0)
Gól: Édelmann, Cinkotai.
Kiállítva: Keresztes.


Az első mérkőzés még óvatos, tapogatózó játékot hozott a csapatoktól, és főleg a középpályán folyt a játék. A fordulást követően inkább a mieink játszottak veszélyesebben, a vezetést viszont a Szombathely szerezte meg egy jobbboldali beadás után. Szerencsére a mieink rögtön a középkezdésből egyenlíteni tudtak Cinkotai találatával. (1:1)
 


 

A második találkozón már sokkal kezdeményezőbb volt a Vasas SC eSport, aminek meg is lett az eredménye. 

Édelmann a 7. percben megszerezte a vezetést, de a gól után is veszélyesen játszottunk. A fordulás után aztán megfogyatkozott ellenfelünk, az emberelőnyünket pedig a 68. percben sikerült kihasználni. Ekkor egy nagyon szép támadás végén Cinkotai emelt a kilépő kapus felett a hálóba, beállítva a 2-0-ás végeredményt.
 


A mérkőzések után Erdős Levente, a Vasas SC eSport csapatvezetője elmondta, hogy nagyon örül a négy pontnak, mert csapatával nehéz héten vannak túl. Az pedig külön öröm, hogy ezúttal is sikerült kapott gól nélkül tudták megnyerni az egyik meccset.
 

Sok pihenője nem lesz a kontrollereknek, hiszen csütörtökön 21 órától a Magyar Kupában lépünk pályára a Pécs ellen, vasárnap pedig ragadót játszunk a Favorit Esport ellen a bajnokságban.


Hirdetések