Dobos Sándor, 2019.04.06. | Vízilabda

A Vasas SC 5-5-ös döntetlent játszott a Nagykanizsával az OB I/B rájátszásának szombat déli mérkőzésén.

OB I/B, felsőházi rájátszás:

Vasas SC – Kanizsa VSE 5-5 (1-0, 1-1, 2-2, 1-2)

Vasas SC: Tihanyi – Fazekas G., Hajdu A. 2, Trombitás, Farkas R., Korom T. Péter L. Csere: Vadovics L., Kistamás 1, Pardi, Fekete D., Ladányi, Landherr 2. Vezetőedző: Plézer János

A Kanizsa gólszerzői: Vadovics Á., Herzka O., Salamon A., Szilágyi A., Fodor R.

Ismét bizonyította fiatal OB I/B-s csapatunk, hogy sokra hivatott játékosokból áll, ugyanis a felsőházi rájátszásban szombaton döntetlent ért el a Nagykanizsa ellen. A vendégek egyértelmű célokkal, komoly anyagi befektetéssel törnek az OB I-re, így a meccs esélyesei voltak, már csak azért is, mert eddig sem az Ybl, sem az ASI, sem a Debrecen nem tudott tőlük pontot csenni a playoffba jutott együttesek közül, az alapszakaszban pedig 18 meccsen 17 győzelmet szereztek a vendégek.

Remekül védekezett a Vasas a szombati találkozón, Tihanyi Bernát vezérletével jól bírták a srácok a rájuk nehezedő nyomást. Hajdu Attila – aki késő este érkezett haza a Vasas első csapatával Horvátországból – két gólt szerzett, betalált a nemrég visszatérő Ladányi Ákos is, emelhetjük kalapunkat.

Legközelebb az Ybl ellen játszunk

Plézer János vezetőedző:

„Csak legfelső fokon tudok beszélni a játékosaim teljesítményéről. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, maximálisan elégedett vagyok a mérkőzéssel. Tisztában kell lenni az erőviszonyokkal, a Nagykanizsa az OB I-be vágyik, a költségvetése is ennek megfelelő, minden játékosa fizetést kap, szóval más célokkal és lehetőségekkel bírnak. Mi vagyunk az első csapat, amely pontot szerzett tőlük, a felsőházba jutott csapatok közül ezt egyedül mi tudjuk elmondani magunkról és erre büszke vagyok. Elöl ugyan nem ment ma annyira, de hátul kiválóan játszottunk, ki kell emelnem a kapusteljesítményt is. Még egyszer mondom, hogy nagyon büszke tudok lenni a csapatra egy ilyen meccs után. Biztos vagyok benne, hogy tudunk még szép eredményeket elérni a jövőben.”


Hirdetések