Dobos Sándor, 2019.03.19. | Vízilabda

Hasznos és nagy sikerrel bíró nemzetközi ifjúsági tornát rendezett a Vasas SC az elmúlt hétvégén. Videóriportunkban erre tekintünk vissza.

Ahogyan arról beszámoltunk, a horvát Jug Dubrovnik sikerével ért véget az ifjúsági korosztály számára kiírt I. Markovits Kálmán Kupa. A nemzetközi tornán a Ferencváros játszotta a döntőt a horvát bajnokkal, a Market-Vasas három győzelem és egy vereség után a bronzéremért vívott a görög Panioniosszal, azt a mérkőzést is megnyerte. A torna ötödik résztvevője, a Szolnok a görögökkel ikszelt, a Vasastól, a Ferencvárostól és a Jug Dubrovniktól viszont vereséget szenvedett.

Minden résztvevő csapat elégedett volt a tornával, a szervezést dicsérték, egyúttal jelezték, hogy szívesen visszatérnének legközelebb is.

A Vasas TV tornára visszatekintő videójában sorrendben Veselin Đuho, a Jug vezetőedzője, Varga Dániel, a Ferencváros trénere, Primpas Panagiotis, a Panionios vezetőedzője és Pardi Bende, a házigazda Vasas egyik legjobban teljesítő játékosa értékelte a tornát.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések