2019.02.26. | Klub

Elhunyt legendánktól a Fáy utcában búcsúzhatunk el.

2019. január 31-én, életének 78. évében elhunyt Ihász Kálmán, a Vasas Sport Club olimpiai bajnok, életműdíjas labdarúgója.

Legendánk széles körű búcsúztatására 2019. március 2-án, 10 órakor kerül sor a Vasas SC Fáy utcai edzőcsarnokának aulájában.

Az eseményen az Ihász-család és a Vasas SC mellett a Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Labdarúgó Szövetség és Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzata is képviselteti magát.

Ezt követően, 14 órától szentmisével egybekötött gyászszertartással emlékezünk az elhunytra a Szent Rókus Plébánián. (1085 Budapest, Gyulai Pál u. 2.)

A kegyelet virágainak elhelyezésére a Fáy utcai búcsúztatón lesz lehetőség. 

Bejutás a Fáy utcai sporttelepre
Február 14-től jelentősen megváltozott a közlekedési rend a Vasas SC Fáy utcai sporttelepén, a Hajdú utcai autós és gyalogos bejárat átmenetileg megszűnt, útfelújítás miatt. 
Az új, ideiglenes autós és gyalogos bejáratot a Béke utca felől nyitották meg, a Shell benzinkút szomszédságában, itt lehet majd Ihász Kálmán búcsúztatásásra is bejutni.
Parkolásra a területen érkezési sorrendben nyílik lehetőség, a táblával jelölt parkolóhelyekre nem engedélyezett a beállás.
A gyalogosok számára emellett továbbra is fenntartunk egy bejáratot a Hajdú utca felöl, amely a jelenlegi, sorompós bejárathoz viszonyítva a Rákos-patak irányába esik.
Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Hirdetések