Dobos Sándor, 2019.02.19. | Jégkorong

A Dunaújvárosi Acélbikák ellen játssza utolsó előtti szezonbéli bajnoki mérkőzését a Schiller-Vasas, a mérkőzés keretén belül köszöntik majd Komjádi Kupa-győztes vízilabdázóinkat is.

A Hokiklub Budapest elleni hétfői győzelem nagyon kellett a lelkeknek, a Schiller-Vasas HC szurkolóinak, híveinek és a szakvezetésnek is. Bár a srácok játszottak már jobban is, hatékony volt a védekezésünk, Tóth Balázs is remekelt a kapuban, így sikerült megszerezni a három pontot.

A csillagok szerencsés alakulása, valamint két további győzelem akár még feljebb is repítheti a csapatot a tabellán a hét végére, de ehhez tényleg sok mindennek össze kellene jönni. A tabellán elfoglalt helyezéstől teljesen függetlenül a három pont a célja a csapatnak a DAB, majd pénteken a Gyergyó ellen is.

Schmál Kristóf, a csapat játékosa a KMH elleni meccs után elmondta, örül annak, hogy a társaság visszatért arra az útra, ahol korábban járt, és minden meg is tesz majd a szép bajnoki befejezésért.

A Dunaújvárosi Acélbikák ellen még nem sikerült győzni a bajnokságban, most viszont talán el lehet őket csípni, hiszen ők is lemondhattak már korábban a playoff-szereplésről, és a presztízs miatt sem lenne mellékes egy esetleges siker.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Vízilabdás vendégek
A mérkőzésen vízilabdázóink is ott lesznek, nem is egyfajta minőségben. Egyrészt megnézi a találkozót a VasasPlaket OB I-es csapata, másrészt kilátogatnak a mérkőzésre a nemrégiben Komjádi Kupát nyerő fiataljaink is. Plézer János vezetőedzőt és a fiúkat az első harmadközi szünetben köszöntik majd a jégen (a meccs elején a korongbedobás is őket illet), a második szünetben pedig a játékosok közül néhányan kapuralövési tudásukat is megcsillogtatják, ezúttal a fagyott vízen.
Már csak emiatt is érdemes lesz kilátogatni a Vasas Jégcentrumba, a találkozó 18 óra 40 perckor kezdődik.


Hirdetések