Jenkei Dániel, 2018.12.21. | Röplabda

Ismét megtöltötték az ifjú röplabdapalánták a Folyondár utcát.

2018. december 16-án került sor a már már hagyományosnak nevezhető vasasos iskolai röplabdaprogram szezonbeli első háziversenyére.

A versenyen összesen hat III. kerületi iskola képviselte magát, rajtuk kívüld pedig a Koltai Csanád vezette Folyondár utcai tanfolyami csoport indult, méghozzá három csapattal. Összességében így 110 gyermek, 26 csapatban, 5 kategóriában méretthette meg magát.

A növekvő létszám miatt lehetőségünk nyílt, hogy egy korosztályban több kategóriát is indítsunk. Ilyen volt a manó és mini korosztály. A nap folyamán számos izgalmas mérkőzésnek, hosszú labdameneteknek, örömkönnyeknek lehettünk szemtanúi, de számunkra a legértékesebb pillanata a versenynek a gyerekek mosolya volt a nap végén. " - mondta el Karácsonyi Júlia, az iskolai program koordinátora.

A versenyre klubunk szakmai tanácsadója, a legendás edző, Kotsis Attiláné Gabi néni is kilátogatott, sőt, aktívan részt is vett a munkában, mind a gyerekek röplabdatanításával, mind az eredményhirdetésen az éremátadással. 

 

 Az idei verseny bajnokai:

Mini plusz kategóriában a tanfolyami csoport 1. csapata.
Mini kategóriában a Krúdy és a Fodros iskola összevont csapata.
Manó plusz és manó kategóriában az Aquincum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola csapata.
Zsinórlabda kategóriában a Kerék Általános Iskola csapata.


A következő iskolai házi versenyre pedig márciusban kerül sor, amelyre mindenkit szeretettel várnak a szervezők.


Hirdetések