Dobos Sándor, 2018.12.01. | Jégkorong

Újabb élcsapat érkezik a Vasas Jégcentrumba, fejlődő csapatunknak nem lehet más célja, mint egy szoros meccset játszani.

Hiába voltak remek pillanatai a Schiller-Vasasnak az UTE ellen, a rutin és a nagyobb tudás a lilák malmára hajtotta a vizet. Néhány hiba elég volt ahhoz, hogy az Újpest magabiztos győzelemmel térjen haza a pénteki mérkőzést követően a Vasas Jégcentrumból.

A 4-1-es vereség után azonban Ladányi Balázs vezetőedző azt nyilatkozta, továbbra is érzi a fejlődést a csapaton, az elmúlt 23 mérkőzésből rengeteget tanultunk, és van potenciál a társaságban. Az első hárompontos győzelem ugyanakkor továbbra is várat magára, meglepetés – a kellemes fejtából – lenne, ha a Debrecen ellen sikerülne megszerezni az elsőt?

Czakó Barna, csapatunk meghatározó játékosa azt mondja, ehhez a meccshez is úgy áll hozzá a csapat, mint a többihez: kihajtja majd szívét, lelkét, és majd meglátjuk, ez mire lesz elég.

A DEAC-cal nyitottuk a bajnokságot idegenben, akkor hosszabbításra késztettük őket (két harmad után 2-0-ra vezettünk egyébként), végül egy ponttal tértünk haza. A november közepi mérkőzésen is tartottuk magunkat, de azt 2-0-ra elveszítettük, ennek egy nagyon korai bekapott gól is volt az oka.

A debreceniek legutóbb 10 gólig jutottak, 10-1-re verték a Hokiklubot, előtte hazai jégen kaptak ki 3-2-re a Brassótól.

A mérkőzés előtt már 15 órától családi programok várnak mindenkit a Vasas Jégcentrumban, a Mikulás Napunk keretében. Maga a meccs 17:40-kor kezdődik majd.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések