Jenkei Dániel, 2018.11.24. | Klub

A hagyományokhoz híven 2018-ban is számos vasasos tehetséget díjazott a XIII. kerületi önkormányzat.

Péntek délután a XIII. kerületi polgármesteri hivatal Tanácstermében Holopné Schramek Kornélia alpolgármester, illetve az önkormányzat képviselő-testületének, és Szociális, Egészségügyi és Művelődési bizottságának több tagja köszöntötte a kerület 2018. évi utánpótlás sportéletének legjobbjait, valamint edzőiket, és a kerületi sportegyesületek megjelent képviselőit.


Ilyen díjátadó évek óta nem történik a Vasas nélkül, és ez így volt idén is, számos sportágunkból kerültek ki díjazottak.

A ökölvívók közül az ifi vb-bronzérmes Villás Veronikát és edzőit, köztük Ráth Miklóst díjazták.

Vízilabdázóink közül a korosztályos válogatottal kapusként szép sikert elérő Korom Dánielt, illetve mesterét, Plézer Jánost emelték ki.
 


Nem hiányozhattak a vívók sem, köztük az ifi olimpiai aranyérmes Rabb Krisztián, és a párbajtőrben folyamatosan kiemelkedően teljesítő Bányai Zsombor, Nagy Dávid, illetve Koch Máté.

És akkor még mindig a vívók:  

A kerület kiváló sportolója lett Spiesz Anna, Fenyősi Zita, Bíró Huba, Balogh Bella, Nagy Marcell, Kelecsényi Mirabella, Kardos Edina, illetve mestereik, Kósa Miklós, Sárközi Gergely, Riba Ferenc, Halla Péter, valamint Somlai Béla is elismerésben részesültek.
 

A sportlövők közül pedig a Vasas-Aple kiválóságait díjazták: Gáspár Lalitát, Hurai Viktóriát, Kozma Nikolettet és Wittmann Pétert


Az esemény végén pedig a Vasas sikereinek elismeréseként Markovits László klubelnök vehetett át egy kupát.

 


Hirdetések