Dobos Sándor, 2018.11.01. | Jégkorong

Pár héttel ezelőtt szoros mérkőzést vívott a két csapat, most ez meglepetésnek számítana.

Az Erste Liga 17. bajnoki mérkőzését játssza pénteken 18 órától a Schiller-Vasas HC, amely jelenleg a tabella utolsó helyén áll, még hárompontos győzelem nélkül. A liga egyik legerősebb csapata, a legutóbb a Csíkszeredát, majd az UTE-t legyőző, listavezető Ferencváros lesz az ellenfél Pesterzsébeten.

„Legutóbb meg tudtuk őket szorongatni hazai pályán, most is ugyanolyan keményen kell küzdeni, mint akkor. A mindenkori listavezető ellen mindig jó érzés pontot vagy pontokat szerezni. Minden mérkőzésen győzni szeretnénk, ez még nem sikerült eddig, de bízom benne, hogy hamarosan megszerezzük az első három pontunkat. Kemény a bajnokság, eddig sokszor voltunk közel a bravúrhoz, máskor azt mondták, szimpatikusan, jól játszottunk, jó lenne már, ha az a pici, ami még hiányzik, eljönne” – fogalmazott Szlépka Armand, a Schiller-Vasas HC játékosa.

Igen nagy bravúr lenne, ha a bombaformában lévő Ferencváros ellen sikerülne győzni, pontokat szerezni (de még a szoros meccs is annak számítana), nagyobb az esély a sikerélményre a november 4-i, vasárnapi mérkőzésen, amikor a Gyergyószentmiklóst fogadjuk a Vasas Jégcentrumban. Azt a találkozót Halloween Nap vezeti fel a csarnok aulájában, ezen a linken lehet további információkat szerezni a színes programokról.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések