Jenkei Dániel, 2018.06.04. | Klub

A XIII. kerületért szakmai díjban részesült kommunikációs igazgatónk.

2018-ban ünnepli 80. születésnapját a XIII. kerület, az ünnepségsorozat részeként június 1-én Dr. Tóth József polgármester a Radnóti Miklós Művelődési Központ színháztermében köszöntötte Angyalföld új díszpolgárait és kitüntetettjeit.

Elismerésben részesült a Vasas Sport Club kommunikációs igazgatója, Hegyi Iván is, aki kiemelkedő szakmai munkájáért a XIII. Kerületért díjat kapta.

Kitüntetésnél soha nem tud frappánsat mondani az ember, ilyenkor csak közhelyesen lehet beszélni. Megtisztelve érzem magam, a XIII. kerületben gyerekkorom óta otthon érzem magam, ráadásul ide kötődik a kedvenc klubom, a Vasas is.

– kezdte honlapunknak Hegyi Iván, aki végül azért mégsem tudott kibújni a bőréből frappánsság tekintetében.

Az Illés együttes díszpolgári címet kapott, így most nekem megadatott, hogy egy színpadon álljak velük, igaz, gitárt ezúttal nem kellett vinnem, bár magam is nagyon szeretek zenélni.
 

Visszatérve a díjra, a Hírnök című kerületi újságban 2009 óta van állandó rovatom, az angyalföldi televízióban pedig – újabb könnyű zenei párhuzammal élve – már 220 felett járok, ami az adásokat illeti. Beszélgetős műsoromban színészek, sportolók, közéleti emberek voltak a vendégeim: Benedek Miklóstól Lukács Sándorig, Mészöly Kálmántól Müller Sándorig, Surányi Györgytől Sárközy professzorig.
 

Megtisztelve érzem magam, és bár Dr. Tóth József nem labdarúgó, de számomra  felejthetetlen volt ez az átadása."
 



fotó: Népszava


Hirdetések