Jenkei Dániel, 2018.05.18. | Kézilabda

Még két forduló maradt a bajnokságból, szombaton az MTK-t fogadjuk.

Számunkra rendhagyó időpontban, ezúttal szombaton 18 órától játszunk hazai mérkőzést az Elektromos-csarnokban, méghozzá a társbérlőnk, az MTK csapata ellen.

Mint ismeretes, a mieink már elbúcsúztak az NB I-től, az MTK 10 ponttal a tizenkettedik, tehát éppen bennmaradó pozícióban áll, matematikailag még kerülhetnek gondba, de ehhez több csodának is történie kellene.

Az MTK-Vasas meccset január végén 24-20-ra nyerték a kék-fehérek, nagy reményekkel vártuk azt az összecsapást, de végül nem sikerült szorossá tennünk.

Hátha ez most tényleges tét nélkül jobban fog sikerülni Varga Márta csapatanák, és így meglepetést okozhatnánk a szezon utolsó hazai NB I-es meccsén.

"Értékeljük a szurkolóink kitartását, így szeretnénk megörvendeztetni őket az utolsó hazai meccsünkön. Az MTK jó csapat, az átlövőkre különösen kell figyelni, de a szélsőik is gyorsak, nagyon kell koncentrálnunk. A héten a szokásos ritmusban edzettünk, a csapatedzések mellett volt egyéni képzés is, a hét második felében pedig videón is elemeztük a szombati ellenfelet." - ezt már a keretünk fiatal játékosa, Szatmári Melinda osztotta meg velünk.

A Vasas SC-MTK Budapest mérkőzésre tehát szombaton 18 órától kerül sor a Népfürdő utcában, Bíró Ádám és Kiss Olivér játékvezetői közreműködésével.


Hirdetések