Jenkei Dániel, 2018.05.17. | Röplabda

Közel 100 röplabdázópalánta vett részt a Vasas által rendezett tornán.

Klubunk óbudai iskolai röplabdaprogramja immár ötödik évébe lépett, és ennek keretében évente kétszer nagyszabású háziverseny keretében mérkőzhetnek meg egymással az általános iskolás lányok.

Idei második háziversenyünket nagy izgalommal várta valamennyi gyerek, szülő és edző egyaránt.

A tavaszi versenyen egy új iskolát is köszönthettünk a versenyzők között, mégpedig az Óbudai Nagy László Általános Iskolát, amely szeptembertől csatlakozott iskolai programunkhoz a többi iskola mellé (Aquincum Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Fodros Általános Iskola, Krúdy Gyula Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kerék Általános Iskola és Zipernowsky Károly Általános Iskola.).

Versenyünket Dr. Kotsis Attiláné, Gabi néni nyitotta meg pár kedves és biztató szóval. A gyerekek legnagyobb örömére pedig közös csoportkép készítésével, pólóosztással folytatódott a rendezvény.

Ezután összesen 3 kategóriában, 19 csapat és 90 röplabdázó kislánya mérte össze erejét. A nap folyamán számos izgalmas mérkőzésnek, hosszú labdameneteknek, örömkönnynek lehettünk szemtanúi, a lényeg pedig az, hogy végül mindenki nagy mosollyal az arcán zárta a napot.

 


Hirdetések