Jenkei Dániel, 2018.04.26. | Kézilabda

U21-es csapatunk behozhatatlan előnyre tett szert, és megnyerte az NB II-es pontvadászatot.

Mint ismertes, a Vasas SC U21-es kézilabdacsapata címvédőként vesz részt az NB II-es felnőtt bajnokságban.

A Horváth Beáta által vezetett fiatalok - kiegészülve a felnőtt keret egyes játékosaival - imponáló mérleget mutatnak a szezon során, hiszen tizennyolc győzelem mellett csupán egyszer szenvedtek vereséget.

Ennek köszönhetően már a 19. fordulóban biztossá vált az újabb bajnoki cím, hiszen mi magabiztosan győztük le a Fáy utcában a Solymár csapatát, nagy ellenlábasunk, a Dorog viszont kikapott a Füzesabonytól.

NBII Felnőtt bajnokság 19. forduló

Vasas SC U21 - Solymár 36-19 (16-9)

Vasas: Márity (kapus), Szatmári 2, Török 6, Lízer 1, Szécsi 6/1, Hansághy 9,

Moutsogianni 3, Csere: Ádám 4, Fazekas 1, Pákozdi, Szentkeressy, Házi 1, Sebők, Nemes 3

Kiállítás: 2 perc ill., 6 perc, Hétméteres: 1 /1, ill., 7/6

Horváth Beáta, vezetőedző:  - Hazai pályán a hatodik helyezett Solymár csapatát fogadtuk. Az utóbbi két mérkőzésen kisebb hullámvölgybe kerültünk, ebből szerettünk volna ezen a mérkőzésen kilábalni, és visszaszerezni az önbizalmunkat. Ellenfelünk hosszan játszott támadásban, ezért türelmesen kellett védekeznünk, ami sikerült is, és a kivédekezett támadásaikból az egész mérkőzés folyamán rengeteg gyors gólt tudtunk szerezni. Márity a kapuban jó teljesítményt nyújtott, nagyban hozzájárult a mérkőzés végére kialakult nagyarányú győzelemhez. Kiemelném még Török, Szécsi és Hansághy támadásban nyújtott gólerős játékát. Ezzel a győzelemmel és a dorogi csapat pontvesztésével már ebben a fordulóban biztossá vált a bajnoki címünk. Gratulálok a lányoknak!

 

A bajnokság élmezőnye:

1. Vasas SC U21
2. Dorogi ESE
3. Juventus-Panoráma Heves
4. Juhász '99 Füzesabony SC

Részletes tabella ITT.

 


Hirdetések