Dobos Sándor, 2018.04.20. | Magazin

Most már mindenképpen nyerni kell focistáinknak, a vízilabdázók Szentesen, a kézilabdázók Fehérváron szerepelnek.

SZOMBAT

17:00 – Labdarúgás: Vasas FC–Mezőkövesd-Zsóry FC (OTP Bank Liga, 27. forduló, Mezókövesd)
Két rosszul sikerült mérkőzést követően szerezne újra pontot vagy inkább pontokat a Vasas csapata. Jelenleg az utolsó helyen állunk a bajnokságban, négy ponttal vagyunk a bentmaradást érő pozícióktól, itt a lehetőség, hogy egy pontra zárkózzunk. Barczi Dávid mondta el a véleményét az egyik hétközi edzést követően a csapat lelkiállapotáról, a mezőkövesdiek elleni siker kulcsáról – itt lehet megnézni a videónyilatkozatot.

17:00 – Kézilabda: Alba Fehérvár KC–Vasas SC (K&H Liga, 21. forduló, Székesfehérvár)
A Kecskemét elleni fájó vereség után a Vác magabiztosan nyert a mieink ellen az Elektromos-csarnokban, ebben azért nem volt meglepetés. Abban már inkább, hogy az Alba kikapott a Békéscsabától legutóbb. Az őszi fordulóban, még Kovács Péter irányítása mellett, nagyon simán nyert a Fehérvár a Népfürdő utcában, most mindenképpen szorosabb eredményben bízunk.

18:00 – Vízilabda: Metalcom-Szentes–VasasPlaket (E.ON OB 1, középszakasz, 8. forduló, Szentesi Sportuszoda)
Az utolsó fordulót rendezik a középszakaszban, az alsóházban is. A mieink Szentesre utaznak, a három pont reményében, bár azért ezt nem lesz egyszerű megszerezni. Függetlenül attól, hogy 9-5-re nyertünk a rivális ellen az „odavágón” úgy, hogy már 8-1-re is vezettünk. Sélley-Rauscher Domonkos szerint kötelező a három pont megszerzése, és ha ez így van, reménykedhetünk abban, hogy hazai pályán kezdjük a párharcot a rájátszásban. Előzetesünket itt lehet megnézni.

18:00 – Női kosárlabda: Vasas Akadémia–MTK Budapest (NB I, a 9-11. helyért, Pasaérti Sportközpont)
Kellemetlen vereséget szenvedett a Vasas csapata az előző körben, hiszen a Vajda Annával megerősödött BEAC-tól kikapott. Az alapszakaszban megvertük az egyetemistákat, most ez a vereség nem jött jól a „playoutban”. Még így is van két győzelmi előnyünk a többiekkel szemben, az MTK-t mindenképp meg kell verni szombaton. Ment ez már nekünk, hiszen kétszer is jobbnak bizonyultunk, októberben 68-59-re, februárban 78-69-re nyertünk. Ezért szurkolunk majd most is a lányoknak!


Hirdetések