Jenkei Dániel, 2018.04.17. | Klub

Galaschek Péter volt a Vasas Szurkolói Klub vendége.

Az újjáalakuló Vasas Szurkolói Klub a Fáy utcai edzőcsarnokban tartotta első rendezvényét, egy igazi közönségkedvenc részvételével, hiszen a közelmúltban 50. születésnapját ünneplő Galaschek Péterrel beszélgethettek a szurkolók.

Az eseményen a közelmúltban ismét elnökké választott Kálmán Zoltán ismertette az új lendületet kapó Vasas Szurkolói Klubbal kapcsolatos fontos információkat és a jövőbeni terveket, amelyeknek természetesen lényegi része, hogy a szombatihoz hasonló találkozókat szervezzenek a Vasas család tagjai számára. Ebben és a többi törekvésben a Vasas SC támogatását is maximálisan élvezik.

Majd következett a lényeg, hiszen Galaschek Péter, az 1990-es évek Vasasának pengés középpályása összesen 58 bajnoki gólt szerzett piros-kékben, és ebből 36-ot le is vetítettek szombaton a jelenlévőknek, egyfajta gondolatébresztő gyanánt.

 

A főszereplő szinte minden momentumra tisztán emlékezett, így igazán kötetlen hangulatban, nagy sztorik megidézésével telt a közönségtalálkozó, és a korábbi kedvenc azt is megígérte, az új Vasas-stadionban mindenképpen rendszeres látogatója lesz a mérkőzéséknek. Erre biztatta őt Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezetője is, aki videóüzenetben szólt a jelenlévőkhöz.

A Galaschek Péterrel való beszélgetésnek csak az vetett véget, hogy a drukkereknek át kellett érni a Szusza Ferenc Stadionba, hiszen kezdődött az Újpest elleni bajnoki. Galaschek Péter névreszóló ajándékot is kapott a Vasas-függőktől, és persze a közös fotók és autogramosztás sem maradhatott el.  

 


Hirdetések