Jenkei András, 2018.04.13. | Röplabda

Három szettben maradt alul a Vasas Óbuda a helyosztó döntő mérkőzésén Kaposvárott, és így a hatodik helyen zárt a 2017/18-as bajnokságban.

1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – Vasas Óbuda 3:0 (21, 14, 21)
Kaposvár, 100 néző.

Vezette: Horváth M., Mezőffy

Kaposvár: Kanizsai 10, Leidgeb 5, Fábián 6, Iricanin 15, Sitkey 5, Horváth A. 5. Csere: Csitári (liberó), Harmath, Lutter L.
Vezetőedző: Zarka Péter

Vasas: Kostelanská 3, Haneline 2, Durst 4, Török K. 8, Bodovics 4, Simic 15. Csere: Kiss G., Juhár (liberók), Papp O. 2, Cappelli 1, Németh A. 2.
Vezetőedző: Jókay Zoltán

A vendéglátó kaposváriak elleni győzelem szükségeltett volna ahhoz, hogy az ötödik helyen végezzünk a bajnokságban. A feladat nem volt teljesíthetetlen, ám ahogy az idei szezonban már sokszor megtörtént, együttesünk nem volt képes átlépni saját árnyékát, és sima vereséget szenvedett a somogyi megyeszékhelyen.
Két szettben még csak-csak partiban voltunk, legalább is az eredményt tekintve, de a második felvonásban már szinte megalázó pontkülönbségű állásokon kellett valahogy túllépni.
Az idényt azonban még nem zárhatjuk, hiszen a vereségnek köszönhetően az MTK Budapesttel szemben kell kiharcolni a jogot az Extraligában maradásra.


Hirdetések