Dobos Sándor, 2018.04.06. | Magazin

Csúcsrangadó Kecskeméten kézilabdázóinknak, elkezdődik a röplabdapárharc az 5. helyért, fontos meccset játszanak a focisták.

PÉNTEK

15:00-tól – Ökölvívás: id. Süllős Gyula Emlékverseny (Fáy utca, Gedó György Ökölvívóterem)
A Vasas SC ökölvívó szakosztálya ebben az évben is megrendezi utánpótlástornáját a 2009-ben elhunyt idősebb Süllős Gyula, klubunk bokszéletének megmentője emlékére. A versenyek pénteken délután kezdődnek a délelőtti mérlegelés, majd a 12 órakor zajló sorsolást követően, a zárómérkőzéseket vasárnap 10 órától rendezik.

18:00 – Röplabda: 1. MCM Diamant-Kaposvár–Vasas Óbuda (Extraliga, az 5. helyért, 1. mérkőzés, Kaposvár, Városi Sportcsarnok, Arany János utca 97.)
Nem így terveztük a szezon előtt, az 5. helyért játszhat csapatunk a bajnokságban. A Magyar Kupa-bronzérem kicsit ellensúlyozza a hektikus bajnoki szereplést, de ezzel együtt csalódás az eddigi szereplés. Na de lehet még szépíteni rajta, az alapszakaszban a kaposváriak megtréfálták Jókay Zoltán csapatát, most itt a lehetőség a visszavágásra. A második találkozót majd április 10-én rendezik.

19:30 – Férfi kosárlabda: Budapesti Honvéd SE–Vasas Akadémia (NB I/B, Piros-csoport, 25. forduló, Simon János Kosárlabda Csarnok, Dózsa György út 53.)
A mieink győri győzelmükkel biztosították helyüket a felsőházi rájátszásban, de nem dőlnek hátra, mert a minél jobb pozíció megszerzését tűzték ki célul. Helyezkednénk tehát, az utolsó előtti körben egy feljövőben lévő, legutóbb a Miskolcot is legyőző Honvéd ellen kellene bizonyítani. A Hepp-kupában is legyőztük már a Honvédot ebben a szezonban, az újabb sikerrel lendületben maradnának a srácok.

SZOMBAT

17:00 – Kézilabda: Kecskeméti NKSE–Vasas SC (K&H Liga, 19. forduló, Messzi István Sportcsarnok, Kecskemét)
Ha létezik sorsdöntő bajnoki, akkor ez az Varga Márta csapata számára. Az őszi idényben az első pontunkat a Kecskemét ellen szereztük, akkor időn túli hetessel egyenlítettek a vendégek a Népfürdő utcában. A bajnokság alakulása nyomán kijelenthetjük, most az egy pont nem elegendő számunkra, muszáj győzni a bentmaradás érdekében. Előzetesünk itt érhető el.

17:00 – Labdarúgás: Vasas FC–Puskás Akadémia (OTP Bank Liga, 25. forduló, Szusza Ferenc Stadion)
Rettentő sűrű a tabella alsó fele, így égetően szüksége van a három forduló óta veretlen Vasas csapatának a pontokra. Pintér Attila együttesének is 26 pontja van, azonos mutatóval állunk tehát a bajnokságban, a vendégek 3-0-ra nyertek hétközben a Diósgyőr ellen, ezzel kupaelődöntőbe jutottak. Vida Máté, csapatunk középpályása mondta el a meccsről a véleményét, amelyet ide kattintva lehet meghallgatni.


Hirdetések