Jenkei Dániel, 2018.03.27. | Kézilabda

Edzőváltás után a Kisvárdát fogadja csapatunk az NB I 18. fordulójában.

A legfontosabb hír csapatunk háza tájáról, hogy Kovács Pétert az eddigi másodedző, Varga Márta váltotta a kispadon. Új trénerünkkel hosszabban is beszélgettünk a válogatott szünet során. Nagy kérdés, hogy ez a rövid idő elég volt-e neki arra, hogy a saját képére formálja a csapatot.

A légiósokkal teletűzdelt Kisvárdától októberben 30-21-re kaptunk ki idegenben, most ennél is szorosabbá tennénk az összecsapást: - Az tényleg jó kis meccs volt, ha nem kapunk annyi kiállítást, akár szorosabbá is tehettük volna. Most még lendületesebb játékra lesz szükség, és akkor akár pontot, vagy pontokat is szerezhetünk. Triscsuk Kriszta az egyik leggólerősebb játékosuk, rá kifejezetten oda kell figyelni, ahogy a beállóval szembeni védekezésre is. Pörgős, jó hangulatú edzéseink voltak a szünetben, várjuk a mérkőzést! – mindezt Mester Nóra osztotta meg velünk a szerda esti összecsapás kapcsán.

A Kisvárdát illetően fontos tudni, hogy edzőváltás történt náluk is a szezon közben, az új mester, Vlatko Djonovic munkája kapcsán pedig árulkodó, hogy eddig még nem szenvedett vele vereséget a csapat.

A találkozóra szerdán 18 órától kerül sor az Elektromos-csarnokban.


Hirdetések