Dobos Sándor, 2018.03.26. | Vízilabda

Mindhárom korosztályos csapatunk vereséget szenvedett a hétvégi fordulóban.

Kettős fordulót rendeztek az országos korosztályos bajnokságokban, de a pénteki játéknap után vasárnap nem játszottak a mieink (Szombathelyre április 6-án utazunk), ugyanis Komjádi-kupa csapatunk hétfőn és kedden döntőzik Pécsett.

Ezzel párhuzamosan az OB I/B-s mérkőzésünket is elhalasztottuk, a Hódmezővásárhely ellen majd március 30-án, 19:30-tól játszunk, idegenben.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 20. forduló:

Market-Vasas–RacioNet-Honvéd 6-8 (1-2, 4-1, 0-4, 1-1)
Gólszerzők
: Hajdu L. 2, Trombitás, Hajdu A., Makszim, Magyar, illetve Vad L. 2, Pásztor 2, Ádám, Gregor, Vincze, Kevi

Csapatunk 25 ponttal a 8. helyen áll, a 7. Szentes 30 pontos, a listavezető KSI-nek 61 pontja van.

Godova Gábor vezetőedző:

„Úgy látszik, hogy amikor már kezdem azt hinni, hogy összeszedettebb csapat vagyunk, mindig jön egy váratlan vereség, mint ez a Honvéd elleni hazai kudarc. Már csak azért is állok érthetetlenül a helyzet előtt, mert a srácok edzésmunkája megfelelő, meg vagyok elégedve az edzéseken mutatott képpel. Nem volt egyetlen olyan játékosom se ezúttal, aki saját maga teljesítményének az 50 százalékát nyújtotta volna. Ez nagyon kevés. Ami eddig jól működött, például az emberelőnyös helyzetek kihasználása, az most tragikus volt, de általában a támadójátékunk is. Védekezésben kaptunk négy olyan akciógólt, ami abszolút elkerülhető lett volna, ez sem volt jellemző ránk. Az, hogy ilyen kevés gólt kaptunk, elsősorban a két kapusunknak köszönhető, ők jól teljesítettek. Mindenesetre dolgozunk tovább, reméljük, hogy a hullámvasút tetején ülünk majd a folytatásban.”

Országos Serdülő Bajnokság, 20. forduló:

Market-Vasas–RacioNet-Honvéd 5-8 (3-2, 1-3, 0-3, 1-0)
Gólszerzők
: Tóth T. 2, Krisán, Magyar, Fótos, illetve Molnár G. 3, Tapasztó 3, Kollarics, Kevi

Csapatunk 29 ponttal a 8. helyen áll, a 7. Szolnoknak 36, a listavezető UVSE-nek 60 pontja van.

Országos Gyermek Bajnokság, 20. forduló:

Market-Vasas–RacioNet-Honvéd 8-11 (3-5, 2-3, 0-2, 3-1)
Gólszerzők:
Bárczi 3, Sipos 3, Gémesi 2, illetve Hódi 4, Zsigmond 2, Szalay 2, Polgár, Török, Gergely

Monostori Attila vezetőedző:

„Megint egy olyan mérkőzést játszottunk, amikor fejben nem voltunk megfelelően ott a medencében. Összességében úgy érzem, hogy egy gyengébb csapattól kaptunk ki. Nagyon hiányoznak ezek a pontok, főleg akkor, ha tényleg előrébb akarunk kerülni a tabellán. Hiányzott egyébként két meghatározó játékosunk is, úgy tűnik, ezt nem bírjuk el az ilyen meccseken. Igyekszünk javítani a statisztikánkon a következő mérkőzéseken.”

Csapatunk 25 ponttal a 8. helyen áll, a 7. Egernek 33, a listavezető KSI-nek 59 pontja van.


Hirdetések