Dobos Sándor, 2018.03.23. | Magazin

Elkezdődik a röplabda-bajnokság negyeddöntője, rangadó a pólósoknál, a listavezetőt fogadják a férfikosarasok, a bronzért mennek a hokisok. Hétvégi menü.

PÉNTEK

19:00 – Röplabda: Fatum-Nyíregyháza–Vasas Óbuda (Extraliga, negyeddöntő, 1. mérkőzés, Nyíregyháza)
Nem lesz könnyű dolga a Vasasnak a negyeddöntő első mérkőzésén, ugyanis a friss Magyar Kupa-győztes lesz az ellenfél. Mi az MK-bronzzal a zsebünkben utazhatunk Szabolcsba, Jókay Zoltán a minap weboldalunkon beszélt a csapat előtt álló feladatokról, itt lehet ezt a beszélgetést elolvasni. Hajrá, lányok!

19:30 – Vízilabda: VasasPlaket–PVSK-Mecsek Füszért (E.ON OB I, alsóházi középszakasz, 6. forduló)
A legnagyobb rivális elleni hazai bajnoki következik. Pécsett 8-7-re kikapott a Vasas, Marnitz Gergő szerint ez az eredmény vállalható, de a Komjádiban már fordulhat a kocka. Előzetesünk itt olvasható el.

SZOMBAT

18:30 – Jégkorong: UTE–Market-Vasas (U20-as magyar bajnokság, a 3. helyért, 2. mérkőzés)

Nem úgy jött össze az első felvonás, ahogy terveztük, szerdán szétlövés után 4-3-ra kikapott csapatunk a liláktól. Már 3-1-re is vezettünk, innen fordított az ellenél. Azóta a Vasas még egy vereséget begyűjtött, az osztrák bajnokság elődöntőjének mindent eldöntő mérkőzésén, de a Fehérvár elleni helytállásra és harcra lehet építeni. Fel tehát a második bronzmeccsre, figyelem, három (!) nyert meccsig tart a párharc.

VASÁRNAP

16:00 – Férfi kosárlabda: Vasas Akadémia–Oroszlány SE Lions (NB I/B, Piros-csoport, 23. forduló)
Ősszel nagy bravúrnak számított, hogy a Vasas nyerni tudott az Oroszlány otthonában. Ez senkinek sem sikerült a bajnokságban eddig, az OSE további két vereségét a Tehetséges Fiatalok és a Nagykőrös otthonában szenvedte el. A mieink legutóbb Veszprémben játszottak, ezúttal alulmaradtak, de vasárnap egy szenvedélyes meccsen javíthatnak.


Hirdetések