Jenkei Dániel, 2018.03.03. | Kézilabda

A dunaújvárosiakat fogadjuk a női NB I soros fordulójában.

Vasárnap esti ellenfelünk az előkelő, ötödik helyet foglalja el a tabellán, közvetlenül a topcsapatok mögött. Ne feledjük azonban a Siófok elleni hazai meccsünket, amelyen kiderült, hogy az ilyen találkozókhoz sem feltétlenül az esélytelenek nyugalmával kell viszonyulnunk.

György László csapata szeptember végén 34-21-es győzelmet aratott a mieink ellen Dunaújvárosban. Azon a meccsen nem sok nyitott kérdés volt. Ahhoz, hogy most legyen min izgulnunk, többek között Camila Micijevicset kell semlegesítenünk, aki eddig egymaga 78 góllal terhelte meg az ellenfelek hálóját a bajnokság során.

- A balátlövő Micijevics mellett Szekerczés Lucára is fokozottan oda kell figyelnünk, hiszen elsősorban ők ketten húzzák a vasárnapi ellenfelünk szekerét támadásban. - ezzel már csapatunk játékosa, Hanusz Boglárka egészítette ki az esélylatolgatást, aki szerint lehet keresnivalónk a Dunaújváros ellen.

- Az Érd elleni meccs is tanulságos volt, a jó dolgokat kell továbbvinnünk, szerintem elsősorban a ketteseknél és a szélső pozíciókban lehet esélyünk a DKKA ellen. Lelkileg jó passzban érzem a csapatot, várjuk nagyon a mérkőzést!

Női NB I,  16. forduló: Vasas SC-DKKA, 2018.03.04., 18 óra, Elektromos-csarnok


Hirdetések