Jenkei András, 2018.03.01. | Röplabda

Újra négy szettben a regnáló bajnok ellen, ismétlődött a pár nappal ezelőtti békéscsabai végeredmény.

Vasas Óbuda – Linamar-Békéscsabai RSE 1:3 (-17, 24, -23, -14)
Folyondár utca, 150 néző.

Vezette: Tillmann, Mezőffy

Vasas: Durst 1, Török K. 13, Papp O. 2, Németh A. 14, Cappelli 10, Haneline 14. Csere: Juhár, Kiss G. 1 (liberók), Bodovics 5, Mihály.
Vezetőedző: Jókay Zoltán

Békéscsaba: Pekárik 13, Fresco 21, Mlinar 18, Bodnár 15, Koseková 2, Glembóczki 3. Csere: Molcsányi (liberó), Szedmák, Ludmán 4, Nagy E.
Vezetőedző: Alberto Salomoni

Három légiósunk hiányzott sérülés miatt a csapatból, ám a meghatározó játékosok nélküli, az eddigiekhez képest felforgatott összeállításban, ezúttal is sikerült helytállni. Az első játékrész közepe után ez talán nem volt  annyira nyilvánvaló, hiszen a vendégek ekkor biztos pontelőnyt tudtak kiépíteni. A másodikban viszont végig tartottuk a lépést, a hajrában pedig az az erő és pontosság is megvolt, amivel magunk javára fordítottuk a szettet. A következőben jelentős hátrányt dolgoztunk le, ám kiélezett helyzetben (22:22-nél) a játékvezető lépett főszerepbe, a csabaiaknak kedvezve...


               fotó: Vasas Attila             

Ennek következményeként nem csupán ellenfelünk jutott vezetéshez (2:1), hanem vezetőedzőnk is kiérdemelt egy piros lapot, és az addigi elszánt koncentrációnk is tovatűnt... Az utolsó szettet nem voltunk képesek izgalmassá tenni.


Hirdetések