Dobos Sándor, 2018.03.01. | Klub

Meg is rendelhető a vaskos kötet, amelyben sok vasasos fiatalról olvashatunk.

A Mediabook Kiadó gondozásában megjelent a korosztályos sport évkönyve, az Utánpótlás Sport 2017. Az elegáns kiadványban 40 sportág, 460 oldalon, több ezer fiatal nevével és eredményével foglalja össze a 2017-es naptári év fontos eseményeit.

Hogy melyek ezek a sportágak? Nos, az asztalitenisz, atlétika, autósport, birkózás, búvársport, curling, cselgáncs, darts, evezés, fallabda, floorball, golf, íjászat, jégkorong, kajak-kenu, karate, kerékpársportok, kézilabda, korcsolyasportok, kosárlabda, labdarúgás, műugrás, ökölvívás, öttusa, röplabda, sakk, sísportok, sportlövészet, súlyemelés, szinkronúszás, taekwondo, tájékozódási futás, tenisz, tollaslabda, tornasportok, triatlon, úszás, vitorlázás, vívás és a vízilabda.

Mondani sem kell, hogy megannyi vasasos sportoló eredményét olvashatjuk a könyvben, amely tartalmazza az országos bajnokságok és a világversenyek eredménylistáit, a legemlékezetesebb sporteseményeket felidéző írásokat, a legsikeresebb sportolók portréit és az éves sportági összefoglalókat.

Mivel könyvesboltokban nem terjesztik a könyvet, online lehet megrendelni az alábbi linken:

http://www.utanpotlassport.hu/evkonyv-megrendeles/

D.S.


Hirdetések