Dobos Sándor, 2018.02.23. | Magazin

Meglehetősen tartalmas hétvége előtt állunk: röpi, kézi, kosár, foci, hoki, lesz minden, mi szemnek, szájnak…

PÉNTEK

18:00 – Röplabda: 1. MCM Diamant Kaposvár–Vasas Óbuda (Extraliga, 6. forduló, Kaposvár)
Mindössze egyetlen győzelmet szerzett csapatunk eddig a bajnokság második szakaszában, az Extraligában, amikor Jászberényben nyert 3-0-ra, február 10-én. Emellett négy vereség a mérleg, ezen a mutatón kell javítani. Nem jó emlékeink vannak a kaposvári fellépésről, mert az alapszakaszban 3-1-es vereséget szenvedtünk ott, még decemberben. Vágjunk vissza, lányok!

SZOMBAT

16:15 – Jégkorong: LLZ Graz99ers–Vasas SC (EBYSL, kvalifikációs szakasz, 10. forduló, Graz)
Kilencből kilenc, eddig ez a mérlege a Vasas juniorcsapatának a középszakaszban, és már fordulókkal ezelőtt biztosította a helyét a társaság a felsőházi rájátszásban. Azért a srácok a csütörtöki meccsen is odatették magukat, és biztosak vagyunk benne, hogy Grazban is nyerni szeretnének. Nem lesz teljes a keret, de a fiatalok ebben a szezonban is bizonyították már, hogy lehet rájuk számítani.

17:00 – Labdarúgás: Videoton FC – Vasas FC (OTP Bank Liga, 20. forduló, Felcsút – M4 Sport)
Folytatódik a magyar labdarúgó-bajnokság, a 9. helyen álló Vasas a bajnoki cím egyik fő várományosához utazik. A felcsúti bajnokinak nem mi vagyunk az esélyesei, de az idény elején meg lehet lepni az ellenfeleket, ebben bízunk mindannyian. Milyen szép lenne egy hárompontos tavaszi rajt… Előzetesünk itt olvasható.

18:00 – Kézilabda: Érd–Vasas SC (K&H Liga, 15. forduló, Érd)
A bajnoki harmadikhoz utazik Kovács Péter csapata, és bár nem a meccs esélyeseként teszi ezt meg, a cél az, hogy sok szép periódusa legyen a mérkőzésnek. Németh Nedda szerint ez akkor sikerülhet, ha az érdiek lerohanásait a lehető legnagyobb százalékban sikerül meghiúsítani. Előzetes itt.

18:00 – Kosárlabda: Atomerőmű KSC Szekszárd–Vasas Akadémia (NB I/A-csoport, 18. forduló, Szekszárd)
A bajnoki listavezetőhöz utazik a Vasas Akadémia, a tisztes helytállás reményében. A mieink hétközben vállalható és biztató játékkal jelentkeztek Cegléden, most is ez lesz a cél. Egy hét múlva, a PEAC-Pécs ellen már merészebb terveink is lehetnek Pasaréten…

18:00 – Vízilabda: VasasPlaket–Tatabánya (OB I, alsóházi középszakasz, 1. forduló, Komjádi-uszoda)
Nem így terveztük, a helyosztó mérkőzéseken a 9-16. helyért játszunk, a BVSC elleni utolsó bajnokin ugyanis nem sikerült a bravúr, kicsin múlott. De nincs mit tenni, küzdeni kell a továbbiakban is a minél jobb helyezés eléréséért. Az első állomás a Komjádiban a Tatabánya elleni mérkőzés lesz, ellenük csak edzőmérkőzéseken játszottunk az elmúlt két idényben, biztosan harapni fognak a vendégek, vigyázni kell.

VASÁRNAP

16:00 – Röplabda: Linamar Békéscsabai RSE–Vasas Óbuda (Extraliga, 7. forduló, Békéscsaba)
A bajnokhoz utazunk, hatalmas meglepetés lenne a győzelem. De miért is ne történhetne meg?

D.S.


Hirdetések