Dobos Sándor, 2018.02.19. | Vízilabda

Ifjúsági és serdülő csapatunk nyerni tudott a Vízilabda Arénában a vasárnapi bajnoki körben.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 16. forduló:

Szolnoki Dózsa–Vasas SC 7-14 (1-2, 2-6, 2-3, 2-3)
Gólszerzők
: Szeghalmi Zs. 4, Menkó 2, Bukta, illetve Trombitás 4, Hajdu A. 2, Hajdu L. 2, Landherr 2, Farkas R., Tóth T., Vadovics L., Mókus

Plézer János vezetőedző:
„Győzelmi reményekkel utaztunk Szolnokra, még akkor is, ha Makszim Soma most hiányzott a keretből, ahogyan a Fradi ellen is. Négy vesztes meccs elég sok lett volna sorozatban, így külön örülök a győzelemnek. Jól kezdtünk, és végig magabiztosan játszottunk. Örülök, hogy a 2002-es születésű Mókus Bálint is gólt szerzett, és annak is, hogy azok, akik most több lehetőséget kaptak, mint általában, jól játszottak. A meghatározó játékosaink is hozták magukat, szóval elégedett lehetek a mérkőzéssel.”

Csapatunk jelenleg a 8. helyen áll a tabellán.

Országos Serdülő Bajnokság, 16. forduló:

Szolnoki Dózsa–Vasas SC 6-7 (2-1, 1-2, 0-2, 3-2)
Gólszerzők
: Szeghalmi Zs. 2, Bodoróczki, Koltay, Juhász, Bukta, illetve Landherr 3, Tóth T. 2, Magyar B., Fótos

Godova Gábor vezetőedző:
„Nagyon kellett ez a győzelem, kicsit a hitünket is visszanyertük. Meg kell érteni ugyanis, hogy hit és akarat nélkül nem érdemes vízbe szállni. Küzdünk, dolgozunk tovább, bízom abban, hogy a jövőben is ugyanilyen akarattal és ugyanilyen jó védekezéssel jelentkezik a csapat, mert akkor még sok hasonló szép eredményre lehetünk képesek.”

Csapatunk jelenleg a 7. helyen áll a tabellán.

Országos Gyermek Bajnokság, 16. forduló:

Szolnoki Dózsa–Vasas SC 11-9 (5-3, 3-2, 1-2, 2-2)
Gólszerzők
: Paál 4, Koltay 3, Melkhun 3, Fehér P., illetve Szeibert 3, Bárczi 2, Sipos 2, Sipőcz, Györke

Monostori Attila vezetőedző:
„Az első két negyedben szoros emberfogást védekeztünk, látszott ismét, hogy ezt még gyakorolni kell. A zóna már jobban ment aztán, de a 3-4. negyedben a Szolnok is zónázott, mi pedig nem tudtuk ezt kellő hatékonysággal átlőni. Megvoltak a lehetőségeink, de alig találtuk el a kaput. Voltak megint hiányzók, így azért elég nehéz jól teljesíteni, de akik játszottak, jobbára megállták a helyüket. Ha kicsit jobban összepontosítunk, szorosabb lehetett volna, vagy akár meg is nyerhettük volna a meccset. A Szentes ellen hazai pályán szeretnénk javítani, ők is hasonló játékerőt képviselnek, közvetlen vetélytársaink a minél jobb pozíció megszerzésében.”

Csapatunk jelenleg a 9. helyen áll a tabellán.

D.S.


Hirdetések