Jenkei Dániel, 2018.01.31. | Vízilabda

Átgázolt rajtunk a BL-győztes...
 

Szolnoki Dózsa-VasasPlaket 20-3 (4-0, 5-0, 6-2, 5-1)
Szolnok, 300 néző. Vezette: Tóth S., Mucskai

SZOLNOK: Kardos G. – Bátori, Prlainovics 1, Mezei 3, Gocics, Jansik D. 3, Zalánki 2. Csere: Hangay 3, M. Alekszics, Younger 3, Szeghalmi, Kis G. 1, Fülöp B. 4. Edző: Cseh Sándor

VASAS: Tihanyi – Bencz 1, Bóbis, Simon, Burián 1, Takács B., Babay. Csere: Hajdu, Makszim, Séllay-Rauscher, Hőna, Marnitz G., Steinmetz Á. 1. Edző: Földi László

Gól – emberelőnyből: 7/3, ill. 6/1, Gól – ötméteresből: 1/1, ill. –

Nem a hétközi szolnoki meccs volt az, amelyen értékes pontokat szerettünk volna gyűjteni az alapszakasz végén. Elcsípett gólokban viszont reménykedtünk, így nem esett jól, amikor a nagyszünetben 9-0 állt a táblán. A harmadik negyedben sem tétlenkedett a BL-címvédő góllövésben, de ekkor legalább Steinmetz Ádám és Burián Gergely révén mi is életjelet adtunk magunkról.

A vége 20-3, ennél azért tisztesebb helytállásra számítottunk, de Cseh Sándor együttese szemmel láthatóan komolyan vette a meccset. Folytatás szombaton a Komjádiban a Fradi ellen, bízunk benne, hogy egy fokkal kisebb különbség mellett.

Földi László, a VasasPlaket vezetőedzője: - Egy ilyen mérkőzésen igazából mindig nagy kérdés, hogy az erősebb csapat mennyire veszi komolyan a mérkőzést, a Szolnok most ezt maximálisan megtette, amiért köszönet illeti őket. Ebből sokat profitálhattunk volna, de sajnos nem játszottunk kellően okosan és taktikusan ma este, emellett a küzdőszellemünkkel sem voltam elégedett.


Hirdetések