Jenkei Dániel, 2018.01.19. | Kézilabda

Január 28-án otthonos környezetben, mégis idegenben lép pályára kézilabdacsapatunk az Elektromos-csarnokban. Jegyinformációk az MTK elleni meccs kapcsán.

A K&H női kézilabdaliga 12. fordulójában – 2018. január 28-án, vasárnap 15:30-kor – az MTK-hoz látogat Kovács Péter csapata. Ez a helyszín történetesen a Vasas átmeneti otthona is, így ismerős környezetben szurkolhatunk a piros-kék lányoknak.

Az MTK szakosztályvezetése a kötelezően előírt jegyszámot megduplázva, összesen 80 belépőt biztosít majd a Vasas-szurkolóknak. Ezeket a jegyeket kizárólag elővételben lehet megvásárolni január 22. és 26. között (hétfőtől péntekig) 12 és 20 óra között a Vasas kézilabda-szakosztályának irodájában. Az iroda a Fáy utcai edzőcsarnokban található, a bejárat után egyből jobb oldalon. A jegyek egységesen 1500 Ft-ba kerülnek.

A meccs napján a vendégszektorba már nem árusítanak belépőket.

Bízunk benne, hogy minél többen biztatják majd a mieinket a bennmaradás szempontjából rendkívül fontos fővárosi derbin. A találkozót egyébként az M4 Sport élőben közvetíti.

FRISSÍTÉS: A kézilabdaszakosztály illetékesei arró tájékoztatták honlapunkat, hogy a Vasas számára biztosított 80 vendégbelépő még a hétfői napon gazdára talált, így további elővételes jegyvásárlásra nincs lehetőség. A meccs napján pedig a vendégszektorba már nem árusítanak belépőket.


Hirdetések