2007.12.16. | Vívás
A Gödöllőn rendezett OB utolsó napján a csapatversenyek döntőit rendezték. A kardozó lányok és a fiúk is esélyesekhez méltóan vívtak, egy arany és egy ezüstéremmel zártuk a napot.

A férfiak versenyében két csapatot is rajthoz tudtunk állítani - annak ellenére, hogy a válogatott Lengyel Balázs még nem épült fel betegségéből.
Első  csapatunk Nemcsikkel, Szilágyival és a Nagy testvérekkel, magabiztosan vette az akadályokat, majd végül a döntőben 45:36 arányban bizonyult jobbnak a BSE-nél.
A fiatalokkal (Iliász, Hollósi, Alkonyi, Faluhelyi) kiálló "B" csapatunk a második fordulóban az ezüstérmes BSE-től kapott ki, az ötödik helyért vívott mérkőzésen pedig a BVSC ellen vesztettek.

A nők között reményteljes fiatalokból (Damu, Lengyelfi. Luczáti, Pető) álló együttesünk a döntőben nagy harc után szenvedett vereséget, a jóval esélyesebb UTE-tól.

A női párbajtőrőzők viadalán is két csapatunk indult, kadet és serdülő korú versenyzőkkel, a második körben búcsúztak, majd a vigaszágon egymás ellen döntüötték el az ötödik hely sorsát.

Eredmények:

férfi kardcsapat:

1. Vasas I.
(Nagy Pál, Nagy Zsolt, Nemcsik Zsolt, Szilágyi Áron)
edzők: Gerevich György, Somlai Béla

6. Vasas II.
(Alkonyi Kristóf, Hollósi Bence, Faluhelyi Bence, Iliász Nikolász)

női kardcsapat:

2. Vasas
(Damu Dóra, Lengyelfi Eszter, Luczáti Zsófia)

női párbajtőrcsapat:

5. Vasas I.
(Bukocki Bianka, Bohus Sára, Bohus Anett, Szabó Ildikó)

6. Vasas II.
(Schmotzer Dorottya, Kosztyu Andrea, Gecsényi Viktória, Posovszky Tímea, Rudolf Szonja)


Hirdetések