Jenkei Dániel, 2018.01.10. | Röplabda

Kreatív, játékos módon nyitották a 2018-as évet fiatal röplabdázóink.

Nem a megszokott módon kezdődött a 2018-as esztendő a Folyondár utcában. Január 3-án a szokványos edzés helyett ezúttal egy mókás, de természetesen sportági elemeket is tartalmazó sorversennyel nyitották meg az évet a röplabda szakosztálynál.

A csapatok kialakítását egy rendhagyó közös bemelegítés előzte meg, melyet Dóczi Dorottya, az aerobik szakosztály vezetőedzője tartott az utánpótlás játékosoknak. Ezután felálltak a csapatok, amelyekben U11-től U21-ig minden korosztály képviseltette magát. Összesen 7 csapat versengett a végső győzelemért, és bizony a lányok komolyan vették a feladatokat, így az első helyezett kiléte is csak az utolsó feladatnál dőlt el.

Tamasi István szakosztály-igazgató a következőket mondta el honlapunknak: - Bízom benne, hogy sikerül ezt a jó hangulatot egészévben megtartani a Folyondár utcában. Látszott a lányokon a versenyszellem és hogy komolyan veszik a feladatokat. Köszönöm Dóczi Dorottyának a bemelegítést, Szappanos Máténak a feladatok megálmodását, illetve természetesen a többi kollegának is a segítségét, aminek eredményeként ilyen jó hangulatban tudtuk elkezdeni a 2018-as évet.

A játékosok és edzők mellett egyébként részt vett az eseményen az örökifjú Gabi néni, Kotsis Attiláné, a korábbi remek szakember továbbra is szakmai tanácsadóként segíti az utánpótlásunkat.


Hirdetések